Eladó ház Alsószentmárton, Dankó utca 40 180 nm
Eladó ház Alsószentmárton, Dankó utca 40 180 nm
Eladó ház Alsószentmárton, Dankó utca 40 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7677696
Feltöltve: 1 éve

Alsószentmárton eladó családi ház 5+1 fél szobás: 36,2 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
37,15 millió Ft
206 448 Ft/m²
95 000 EUR
528 EUR/m²
180 m²
Alapterület
3370 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma
Bútorozott, azonnal költözhető 5 szobás ház melléképülettel, szép kerttel Alsószentmártonban. Alsószentmárton község Baranya megyében, a horvát határ közelében található. A községnek 1150 lakosa van. A falu a kellemes Siklós város közelében található, 10 percnyi autóútra Harkány városától. Ezekben a városokban szupermarketek, háziorvosok, fogorvosok, gyógyszertárak és iskolák találhatók. A faluban van egy kis szupermarket pékséggel és kávézóval/kávézóval. Ez a kávézó a falu lakosságának találkozóhelye. Ezen kívül van a községben óvoda, általános iskola, középfokú oktatás és tornaterem. A községi tanács elkötelezett az innováció és a fejlesztés mellett. Ennek fontos példája a komplett oktatási program és a száloptikás internettel való modern kommunikációs eszközök jelenléte. Az otthon A ház 2016-ban épült, nagyon jó állapotú. A ház 2020 végéig szociális funkciót töltött be (nyugdíjképző cég), így tágas. A telek összesen 3370 négyzetméter. A ház kerekesszékkel megközelíthető, és 1 adaptált WC-vel és zuhanyzóval rendelkezik. Az elrendezés Az utca felőli első ajtó mögött egy iroda funkciójú (recepciós) hall, saját bejárattal, mosókonyha saját WC-vel. A tágas bejárat a ház közepén található, balra a nappali/konyha. Ez egy tágas szoba egy fedett teraszra nyíló ajtóval. A nappali/konyha szintén egy központi fűtéses kazánnal felszerelt előszobába vezet. Ebből az előszobából nyílik a tágas zuhanyzó WC-vel és egy hálószoba. Ennek a hálószobának két ablaka van, amelyek a fedett teraszra néznek. A bejárattól jobbra egy második hálószoba található, egy második zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy második kazánnal. Ebből nyílik a harmadik hálószoba. Mindkét hálószobából a kertre nyílik kilátás. A kert fedett terasszal a ház oldalán található. Az épület hátulján található a kazánház bejárati ajtaja, itt az új fűtési rendszer, mely új radiátorokon keresztül fával fűti a házat. A kert hátsó részében egy gyönyörű kőből készült melléképület található. Ez a melléképület lakássá alakítható. Ár: 95 000,00 € ex. (A vevő költségei csak az átutalás költségeit tartalmazzák. Ügynöki díj nincs)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
összkomfortos
saját parkoló
kert
jó beosztású
csendes
étkező
kamra
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
parabolaantenna
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
van Leeuwen Wim
+31 6 43432
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
van Leeuwen Wim
+31 6 43432

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY