Eladó ház Alsópáhok 330 nm
Eladó ház Alsópáhok 330 nm
Eladó ház Alsópáhok 330 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7756780
Referenciaszám: H468362
Frissítve: 18 napja

Alsópáhok eladó családi ház 7 szobás: 148,9 millió Ft

148,9 millió Ft
451 212 Ft/m²
330 m²
Alapterület
1285 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 432 146 Ft
Második évtől
589 752 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fantasztikus kerttel, meghitt de modern terekkel megálmodott családi ház eladó Alsópáhok központjában. Két szinten 100-90nm, plusz 90nm pince, műhely! Fürdők száma: 3 (a legnagyobb fürdőszobában kétszemélyes hidromasszázs-jakuzzi-fürdőkád található) Mindkét szinten nagy nappali, fürdőszoba, wc található, az emeletre külső lépcső is vezet. Az utca felől 2, külön bejáratú üzlethelyiség található, mosdóval, mellékhelyiséggel és konyhával, egyik 18nm, másik 15nm. Ezek kis ráfordítással szobává alakíthatók, vagy kiadásukkal kereseti lehetőséget biztosítanak! Kocsibeálló, 2 autó részére, egy fa kis házikó-tároló is található, beton alapzaton. A kerti hangulatot fokozza a kis tó, 10 fős kiülő, mellette a telepített grillezővel. A hátsóbb részben magaságyás és 22 db gyümölcsfa, valamint bogyós gyümölcsök látják el a családot friss zöldség- gyümölccsel. A kényelmet automata öntözőberendezés biztosítja. Központi elhelyezkedés előnyei: templom, iskola, buszmegálló nagyon közel található! További felszereltség: A házhoz tartozik egy fúrt kút is, mely az öntözésen kívül a házba is be van vezetve, igényes vízlágyító, szűrőberendezéssel (a konyha csak vezetékesre van kötve). A házban 2 db, ülőpadkával ellátott cserépkályha van, kihasználva a fa tüzelés előnyeit. Légkondicionáló és riasztó berendezés telepítésre került. Elektromos, távirányítós kapu lett kiépítve. Tégla falazaton a külső szigetelés csökkenti a kiadásokat. Keressen bizalommal, ha megnézi beleszeret!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Erkély:
6 m²
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga József Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY