Eladó ház Alsópáhok 89 nm
Eladó ház Alsópáhok 89 nm
Eladó ház Alsópáhok 89 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7448609
Referenciaszám: H455365
Feltöltve: 16 napja

Alsópáhok eladó családi ház 3 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
1 112 360 Ft/m²
89 m²
Alapterület
3001 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörű családi ház, kiváló adottságokkal eladó Alsópáhokon! Most akciós áron megvásárolható! Hévíz közvetlen szomszédságában, a Hévízi Tófürdőtől csupán 5 km-re, eladó a képeken is látható, kiváló adottságokkal rendelkező családi ház. Az ingatlan egy szintes: 89 m2 hasznos alapterületű. Elosztása a következő: Előszoba, nappali-konyha-étkező, két hálószoba, fürdőszoba és WC külön helyiségben. A ház főbb jellemzői: - az ingatlan akadálymentesített - 2017-es tégla építés, 15 cm szigeteléssel - telek 3001 m2 - elektromos-cirkós padlófűtés - víz, villany bekötve, szennyvízelvezetés zárt derítőbe történik - fa nyílászárók - a tető héjazata cserép, kifogástalan állapot - szép térkövezett kocsibeállók - elektromos kapunyitás - hangulatos borospince - csendes, nyugodt környezet, jó közlekedés! A ház remek befektetési lehetőség a kedvező adottságai és kiváló fekvése miatt. A közelben rengeteg turista látványosság van, Hévíz csupán 2 km, Keszthely 3 km, a Kis-Balaton és Kehidakustány pedig 9-9 km. A tulajdoni viszonyok rendezettek, az ingatlan per- és tehermentes. Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2017
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY