Eladó ház Alsóörs 300 nm
Eladó ház Alsóörs 300 nm
Eladó ház Alsóörs 300 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7433701
Referenciaszám: HZ045697
Feltöltve: 17 napja

Alsóörs eladó családi ház 7 szobás: 280 millió Ft

280 millió Ft
933 333 Ft/m²
300 m²
Alapterület
1053 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 812 631 Ft
Második évtől
1 109 003 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
 Alsóörs új építésű településrészén ELADÓ egy 7 szobás, 3 szintes, PANORÁMÁS CSALÁDI HÁZ több mint1000 nm-s telekkel. Minden közmű bekötve.SZUPER lokáció, IGÉNYES, átgondolt kivitelezés.A kertgondozott terület magába foglal egy 30 nm-s fedett MEDENCÉT burkolt napozóterasszal,fedett GRILLEZŐ teraszt, fúrt kutat, 43 nm-s ÖNÁLLÓ GARÁZST automata kapuval, az épületet kiegészítőmásodik GARÁZST, valamint az épület részét képező nagy méretű TERASZT és ERKÉLYEKET. Utóbbi kettő együttesmérete meghaladja a 60 nm-t.A  KÉTGENERÁCIÓS felső két lakószint közös bejáróról közelíthető meg.-A földszinten a nappalit az étkezőn kívül, 50 nm PANORÁMÁS TERASZ és két szoba egészíti ki. Egy önálló toaletten kívül van még egy nagy fürdőszoba masszázskáddal, zuhanyzóval, WC-vel, dupla mosdóval.A burkolt teraszról kényelmes lépcsőn jutunk a gondozott kertbe és a medence, napozó környékére.-A tetőtérben szintén van egy amerikai konyhás nappali és 3 szoba, 13 nm-s PANORÁMÁS ERKÉLLYEL, valamintegy szintén nagy fürdő WC-vel, zuhanyzóval, sarokkáddal.-Az alsó, szuterén szinten eredetileg egy dupla garázs létesült volna, amiből hatalmas nyári konyhát varázsoltak.Ezt egyéb tároló és háztartási helyiségekkel, kazánházzal és egy harmadik vizesblokkal egészítették ki. Utóbbi masszázs zuhanyzót, külön WC-t, mosogatót és szoláriumot tartalmaz.A kazánházban gázkazán és villanybojler biztosítja a fűtési és vízmelegítési hőmennyiséget,amit radiátorok segítségével közvetítenek.A földszinti radiátoros fűtést külön rendszeren lévő padlófűtéssel kombinálták.A télen-nyáron megfelelő hőmérséklet biztosítását fűtő-hűtő klímák is segítik.Az épület riasztóval védett.Az ablakok HŐSZIGETELT, FA nyílászárók.Ajánlom összeköltözőknek, nagy-, vagy többgenerációs családoknak.A strand nincs messze, gyalogosan kb. 10 perc. Tömegközlekedés elérése 1 perc.Felmerülő kérdéseivel, keressen bizalommal elérhetőségemen!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Erkély:
50 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Óhegyi Győző Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 957 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY