Eladó ház Albertirsa 138 nm
Eladó ház Albertirsa 138 nm
Eladó ház Albertirsa 138 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7998090
Referenciaszám: HZ079990
Frissítve: 16 napja

Albertirsa eladó családi ház 6 szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
521 739 Ft/m²
138 m²
Alapterület
1120 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsa, csendes utcájában vált eladóvá egy 1120 nm nagyságú, körbekerített, összközműves telken lévő 145 nm alapterületű, két szintes családi ház.A 96 nm-es földszinten található az étkező, az abból nyíló nappali, szoba, konyha, kamra, illemhelyiséggel ellátott fürdőszoba, valamint tároló helyiség, melyből a garázsba juthatunk, ami akár üzlettérként is használható. A tetőtérbe az étkezőből, lépcsőn keresztül juthatunk fel, amely által az otthon akár két generációs épületté is alakítható. A tetőtérben nappali, három szoba, két gardrób, fürdőszoba és illemhelyiség kialakítására került sor. 2014-ben az épület tetőhéjazatának, valamint a nyílászárók műanyag thermoüvegesre történő cseréje valósult meg. Emellett a konyha modern bútorokkal, elektromos berendezésekkel történő felszerelése is ugyanezen évben valósult meg. A háztartásban lévő berendezések áramellátását a háromfázisú csatlakozás biztosítja.Az otthon kellemes hőérzetéről a gázcirkó, a vegyestüzelésű kazán, valamint a szobákban elhelyezett négy darab hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A melegvíz ellátást a fürdőben és a pincében elhelyezett villanybojlerek szolgáltatják. A tágas kertben különböző gyümölcsfák találhatóak, mely a tulajdonos gondos munkájának köszönhetően kora tavasztól késő őszig folyamatosan biztosítja egy család éves gyümölcs szükségletét. Az ingatlan adottságai lehetővé teszik a CSOK Plusz kamattámogatott hitel igénybevételét is.Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával a Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára. Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vrabecz-Homoki Éva Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 502 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vrabecz-Homoki Éva Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 502 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY