Eladó ház Albertirsa 38 nm
Eladó ház Albertirsa 38 nm
Eladó ház Albertirsa 38 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7986859
Referenciaszám: 159_tef
Frissítve: 16 napja

Albertirsa eladó családi ház 1 szobás: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
365 789 Ft/m²
38 m²
Alapterület
1052 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 40 341 Ft
Második évtől
55 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan Iroda értékesítésre kínálja ezt az 1052 nm.-es zártkerti szőlő és gazdasági épület besorolású elkerített ingatlant.  Az épület részben alápincézett. Falazata tégla és vegyes falazatú, látványfödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos. Külső falazata vakolt, kőporral színezett. Helyiségek: szoba, konyha, közlekedő, spejz, fürdőszoba, wc  Az épület részben felújított. A fürdőszoba újszerű állapotú. Az elektromos vezetékek rézre lettek cserélve. Az épület fűtése egy új hűtő - fűtő klímáról történik. A melegvizet villanybojler melegíti.  A belső burkolatok: járólap, csempe, festett fal,   Az ivóvizet fúrt kút adja, a szennyvíz derítőbe ürül.  Az udvaron egy tároló áll. Környezetet füves, tujákkal tarkított. A kertben néhány gyümölcsfa terem. Aki kellemes vidéki környezetben keres házikót, itt a kiváló alkalom. Csendes kis utca, kellemes ott lakókkal. Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Fan coil
Energetikai besorolás:
F
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fieder István Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fieder István Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 431 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY