Eladó ház Albertirsa, Nagyváradi utca 93 nm
Eladó ház Albertirsa, Nagyváradi utca 93 nm
Eladó ház Albertirsa, Nagyváradi utca 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7984648
Referenciaszám: 156_tef
Frissítve: 16 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 52,9 millió Ft

52,9 millió Ft
568 817 Ft/m²
93 m²
Alapterület
632 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 529 Ft
Második évtől
209 522 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja , ezt a 632 nm.-es összközműves körbe kerített TEHERMENTES  ingatlant, a rajta álló 93 nm.-es hasznos alapterületű családi házzal. Az épület beton alapra épült 1990-ben tégla falazattal, fafödémmel, sátortetős bramac betoncserép héjazattal. A házat 2015-ben felújították. Egy szoba hozzáépítésre került mellette garázzsal megerősített födémmel, itt a tetőtér 28 nm. beépíthető. Az épületen új a tető és a nyílászárók, fűtésrendszer, elektromos hálózat, hőszigetelés, klímák és napelem is felszerelésre került. A belső térben: 3 szoba, konyha - étkező, fürdőszoba, előszoba, gardrób és mellette garázs került kialakításra. A nyílászárók műanyagok 2 légkamrás szigeteléssel, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Az elektromos vezetékek rézből készültek, 32 A bekötve. Az épület fűtése központi fűtésrendszeren keresztül történik radiátorokkal vegyes kazánról és gázcirkóról. Továbbá 3 hűtő - fűtő klíma is bekötésre került 5,5 KW.-os napelem-rendszerrel. Az épület energiáját 80%-ban biztosítja a napelem.  Az egyik szobában egy épített kandalló áll. A belső burkolatok: járólap, csempe, tapétás festett falazat, laminált padló, díszburkolat. A helyiségekbe spot világítás került. A külső falazat hungarocell dryvit, a fafödém kőzetgyapot szigetelt. Az épület jól körbe napozott , napfényes, világos. a bejáratnál faácsolatos terasz áll.  Két garázs áll rendelkezésre, az egyik az épület részeként épült, Hörmann garázsajtóval, a másik egy könnyűszerkezetes építmény, melynek hátsó része tárolóként funkcionál.  Az udvar és beálló betonozott, a kertrész füves. A kerti locsoláshoz fúrt kút is rendelkezésre áll.  A hátsó részen kerti filagória áll, mellette gyermek játszótér és medence is állítható. Aki vidéken képzeli el életét, itt a kiváló alkalom. Az ingatlan előnyös energetikai sajátossággal rendelkezik.  Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
B
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
étkező
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY