Eladó ház Albertirsa 90 nm
Eladó ház Albertirsa 90 nm
Eladó ház Albertirsa 90 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7980880
Referenciaszám: HZ068663
Frissítve: 16 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 54,5 millió Ft

54,5 millió Ft
605 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
941 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 158 173 Ft
Második évtől
215 860 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családosok figyelmébe ajánlom!Albertirsa központjához közel, a vasútállomástól 15 perc sétatávolságra vált eladóvá ez a csendes utcában lévő, 941 nm alapterületű, körbekerített, összközműves telken lévő 97nm alapterületű családi ház.Az ingatlan 1974 épült rakott sárfalból, melyet részlegesen 5 cm szigeteléssel láttak el. A teraszról nyíló közlekedőn keresztül közelíthetjük meg a tágas, napfényes nappalit, a kettő szobát, a masszázskáddal - zuhanykabinnal és wc-vel egyaránt ellátott fürdőszobát, a konyhát, valamint az abból nyíló kamra helyiséget. A kamrából, továbbá külön bejárattal is bejuthatunk a kazánházba, melyben egy különálló illemhely is kialakításra került. A kazánházból megközelíthetünk egy plusz szobát, mely irodahelyiségként is funkcionálhat.Építőiparral foglalkozó tulajdonos folyamatosan újította, modernizálta az épületet. A korszerűsítéskor 2004-ben az elektromos hálózat, redőnnyel ellátott nyílászárók, a tetőhéjazat, valamint a fűtésrendszer cseréje történt. 2007-ben a teljes fürdőszoba, továbbá a vízvezeték hálózat felújítására került sor. 2012-ben a közlekedő új burkolatot kapott.Az otthon melegéről és a meleg vízről gázkazán, a biztonságról riasztó és kamerarendszer gondoskodik. A kellemes hőmérséklet biztosítására inverteres hűtő-fűtő klímák kerültek beszerelésre.Az udvaron lévő növények locsolására fúrt kút áll rendelkezésre.Az ingatlanon található még egy két beállásos garázs is. Az egyik alatt pince is szolgálatot nyújt a tárolásra.Méreteinek és adottságainak köszönhetően az ingatlan leendő tulajdonosai akár a 3 gyermek után járó CSOK Plusz kamattámogatott hitelt is igénybe tudják venni, melynek mértéke elérheti az 50.000.000 Ft-ot.Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával, a Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vrabecz-Homoki Éva Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 502 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vrabecz-Homoki Éva Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 502 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY