Eladó ház Albertirsa 184 nm
Eladó ház Albertirsa 184 nm
Eladó ház Albertirsa 184 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7939287
Referenciaszám: M250738-4541523
Frissítve: 1 napja

Albertirsa eladó családi ház 6 szobás: 72 millió Ft

72 millió Ft
391 304 Ft/m²
184 m²
Alapterület
1120 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 208 962 Ft
Második évtől
285 172 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pest vármegye, Albertirsa kertvárosi részén azonnal költözhető, kétszintes családi ház. - 184 m2 alapterület - 1120 m2 telek - gázszilikát falazat, beton alap - fűtés gáz-cirko kazánnal vagy vegyes tüzelésű kazánnal, radiátorokkal - hűtés 4 hűtő-fűtő klímával - pince (20 m2), garázs (17 m2), 3 terasz (egyenként 4 m2), erkély (4 m2) és melléképület - 3 fázisú villanyáram Az ingatlan 6 szobával büszkélkedik, garantálva ezzel a kényelmes életvitelt, a 2 fürdőszoba pedig a privát szférát szem előtt tartva garantálja, hogy senkinek ne kelljen várakoznia reggelente. A napfényes konyhában modern konyhai gépek teszik egyszerűbbé a mindennapok főzéseit, a tágas étkező a családi étkezéseket teszi kényelmessé. A földszinti nappaliban található integrált bárpult a baráti összejövetelek elengedhetetlen része lehet. Az otthon hűvöséről 4 hűtő-fűtő klíma gondoskodik a forró nyári napokon, a szigetelt tető gondoskodik a jó hőtartásról, míg a gáz-cirko kazán és a vegyestüzelésű kazán az egész otthon melegét biztosítják. Alternatív fűtés kialakításra 2 kémény áll rendelkezésre. A 3 tároló bőséges helyet ad a tárolásra. A gépkocsi parkolására fűtött garázsban van lehetőség. A garázs alatt nagy alapterületű pince, kazánház és további egy tároló található. A reggeli kávé a 3 terasz bármelyikén kényelmesen elfogyasztható. A nagy kert számos lehetőséget rejt magában, alkalmas gazdálkodásra, konyhakert létesítésére vagy szabadidős tevekénységekre. Albertirsa Ceglédtől 20 km távolságra található, de Budapest is 60 km-n belül elérhető a város mellett kiépített M4 autóúton. Vonatközlekedés a Budapest-Cegléd-Szolnok- útvonalon áll rendelkezésre. Autóbusz járatok indulnak Cegléd, Dánszentmiklós és Mikebuda felé. Vevő ügyfeleinket díjmentes hitel tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlan megvásárlásában, a piaci hiteleknél kedvezményesebb konstrukcióval lepjük meg Önt! Ha a meghirdetett ingatlannal kapcsolatban kérdése lenne vagy megtekintené, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
D
összkomfortos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czinegéné Deák Judit Szolnok Szapáry utca 23 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY