Eladó ház Albertirsa 85 nm
Eladó ház Albertirsa 85 nm
Eladó ház Albertirsa 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7932053
Referenciaszám: 22_tef
Frissítve: 20 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
469 412 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1577 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és fia  értékesítésre kínálja Albertirsa központjában ezt az 1577 nm.-es elkerített telken épült tégla falazatú családi házat, a hozzá tartozó külön lakrésszel , garázzsal és gazdasági kiszolgáló épületekkel.  Az épületek beton alap, tégla falazat , fafödém , sátortetős agyagcserép héjazatos kivitelben épültek. A nagy ház 85 nm.-es hasznos alapterületű ,belső felújítást igényel; itt:  2 szoba, konyha, előszoba, spejz, fürdőszoba , kazánház került kialakításra.  A burkolatok: parketta, járólap, csempe, festett fal.  A kisebb lakrész 25 nm.-es. 2005 körül felújították, kényelmesen lakható 1-2 személynek. Itt egy laminált padlós lakószoba, tea konyha, tusolós fürdőszoba épült.  Az ivóvizet fúrt kút szolgáltatja, a szennyvíz derítőbe ürül; 380-as áram és gázvezeték hálózatra kötve.  Az épületek fűtése: a kisebb gázkonvektoros, a nagyobb ház központi fűtéses, gázkazánnal és vegyes kazánnal fűthető tetszés szerint.  A nyílászárók fából készültek, az épület bejáratánál kelet-nyugati fekvésű oszlopos pihenő terasz áll. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű: közintézmények, bevásárlási lehetőségek, vasútállomás a közelben.  Aki vidéki kisvárosban szeretne élni, itt a kiváló lehetőség. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Az udvaron gyermek játszótér és medence is állítható. A kertrész kiválóan alkalmas kertészkedésre , szabadidő eltöltésére.  Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.  Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Központi fűtés
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésű
világos
kamra
gardrób
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY