Eladó ház Albertirsa 132 nm
Eladó ház Albertirsa 132 nm
Eladó ház Albertirsa 132 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7567464
Referenciaszám: HZ041990
Feltöltve: 16 napja

Albertirsa eladó családi ház 3+1 fél szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
367 424 Ft/m²
132 m²
Alapterület
1755 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 140 759 Ft
Második évtől
192 095 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családosok figyelmébe ajánlom!Albertirsa központjához közel, mégis csendes utcában ajánlok megvételre egy 1755nm nagyságú, körbekerített, összközműves telken lévő 132nm alapterületű, vegyes falazatú családi házat.Az épületben 4db tágas szoba, előszoba, fürdő - wc, konyha, kamra valamint előszoba található, így akár egy többgyermekes családnak is álmai otthonává válhat. A fárasztó munka kipihenésére nem is lehetne ideálisabbat elképzelni, mint megmártózni a vízvisszaforgatós, tangentoros medencében, vagy elfogyasztani egy hűsítő italt a fedett teraszon.Az otthon melegéről gázkonvektorok valamint cserépkályha gondoskodik, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A nyílászárók műanyagból készültek.A különálló, szerelőaknás garázs biztonságot ad a leendő tulajdonos gépjárművének. A garázs mellett tároló helyiségek lettek kialakítva.Oktatási intézmények, üzletek,  pár perc alatt megközelíthetőek akár gyalogosan is. Az M4-es autóúton keresztül  Budapest autóval 25 perc alatt, vonattal 50 perc alatt elérhető.Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával?A Credipass hitel ügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitel konstrukciót a kedves vevők számára.Hétvégén is várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Tamás Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY