Eladó ház Adács 77 nm
Eladó ház Adács 77 nm
Eladó ház Adács 77 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7698333
Referenciaszám: M236814-4353179
Feltöltve: 4 napja

Adács eladó családi ház 2 szobás: 7,5 millió Ft

7,5 millió Ft
97 403 Ft/m²
77 m²
Alapterület
1918 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 21 767 Ft
Második évtől
29 705 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Gyöngyöstől 10 km-re, Adácson felújítandó 77 m2-s központhoz közeli családi ház eladó. Az M3-as autópálya lehajtó 5 percre van, ahonnan Budapest 50 perc alatt kényelmesen elérhető. Erős, jó szerkezetű vályog épület kő alapon épült, jó állapotú tetővel. Az épületeben 2 szoba, konyha és tároló található amiből fürdőszoba alakítható ki. Az otthon melegéről gáz-konvektorok gondoskodnak kályha rásegítéssel, víz és csatorna telken belül található. Az épületben található rusztikus bútorok megvehetők. Az udvaron található egy fúrt kút, amely gondoskodik a kert öntözéséről. A telken még található egy tárolóként, garázsként használható fából készült építmény. Az ingatlan a faluközponttól 5 percre, a közelben bolt, iskola, óvoda, buszmegálló, vonatállomás, posta, gyógyszertár. Az ingatlan alkalmas hétvégi háznak, de akár saját otthon kialakítására is egy kis ráfordítással. A környéken számos új, jelentős nagyipari vállalkozás működik és építés alatt áll. Ha felkeltette érdeklődését, hívjon! Az ingatlan alkalmas a falusi CSOK igénybevételére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes pénzügyi tanácsadással és kedvezményes hitellel segítjük vásárlását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
félkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi-Nagy Károly OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi-Nagy Károly OTP Ingatlanpont Gyöngyös Az iroda összes hirdetése
+36 30 218 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY