Eladó ház Ábrahámhegy 120 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 120 nm
Eladó ház Ábrahámhegy 120 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7659636
Feltöltve: 1 éve

Ábrahámhegy eladó családi ház 3+2 fél szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
749 167 Ft/m²
120 m²
Alapterület
752 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ábrahámhegyen, csendes zsákutcában 800 m re a strandtól kellemes Családi ház eladó téliesített szigetelt , csendes helyen . Pihenésre alkalmas gondozott parkosított kert, amely Kiegészül egy 25nm kis konyha kertel, Ős fákkal 3 nagy fenyő és egy Nyírfa több tujafa, az egész ingatlan zöld sövénnyel kerített ami az intimszférát biztosítja. a kertben 3,5 x3,5 m kiülő ahol 12 személy kényelmesen elfér, Tömör fa asztal és padok. Az épület szigetelt, palatetős dupla komfortos. a pincében nyári konyha lett kialakítva, és a lenti fürdő tavaly épült újra , a bejárat térkövet kapott az ősszel. Víz, villany felújítva. Nyílászárók szigeteltek alumínium és Műanyag ami szintén 3 éve cseréltük. a belső ajtók is alumínium üveggel ellátva továbbá a korlátok is. a nappali részben festett és lambériát kapott gyönyörű nagy térben, iparművész által készített hatalmas vörösréz csillárral mely a nappali dísze. a nappaliból nyíló terasz 35 nm ami a tavalyi évben szintén kapott egy féltetőt ami fából készült, függetlenül lehet használni télen és nyáron a melegtől , télen a hidegtől véd. Ami a szomszéd parkosított kertjére néz, és télen a Balaton is látszik az emeleti szobákban jobban. Keressenek bátran itthon dolgozunk, előre egyeztetett időpontban bármikor megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
pince
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Oláh István , Sápi Margit
+36 30 458 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Oláh István , Sápi Margit
+36 30 458 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY