Eladó ház Abony 63 nm
Eladó ház Abony 63 nm
Eladó ház Abony 63 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7978171
Referenciaszám: H480244
Frissítve: 17 napja

Abony eladó családi ház 3 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
460 317 Ft/m²
63 m²
Alapterület
1468 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 84 165 Ft
Második évtől
114 861 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
PEST MEGYÉBEN ABONY SZOLNOKI FELÉN KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT EGY KORSZERŰ INGATLAN. EGY TELKEN KÉT HÁZ IS TALÁLHATÓ. FŐBB JELLEMZŐI: -1468 M2 TELEK -ÖSSZKÖZMŰVES -MELLÉKÉPÜLET -KÉT INGATLAN EGY TELKEN: 1. HÁZ: -TÉGLA FALAZAT -63 M2 HASZNOS LAKÓTÉR -2 SZOBA+ AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI -HŐSZIGETELT MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK -GÁZ KONDENZÁCIÓS KAZÁNNAL MEGOLDOTT KÖZPONTI FŰTÉS -10 CM HŐSZIGETELÉS -NEMES VAKOLAT -FELÚJÍTOTT FÜRDŐSZOBA ÉS WC -SZOBÁKBAN ÚJ LAMINÁLT PADLÓ -KLÍMA 2. HÁZ: -VEGYES FALAZAT -38 M2 HASZNOS LAKÓTÉR - 1 SZOBA+KONYHA+FÜRDŐSZOBA -KONVEKTOROS FŰTÉS -KÜLSŐ SZIGETELÉS FOLYAMATBAN KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ HELYEN TALÁLHATÓ ASZFALTOS ÚT MELLETT. A VÁROSKÖZPONT PÁR PERCRE TALÁLHATÓ. BOLTOK, ISKOLA, ÓVODA, GYÓGYSZERTÁR ELÉRHETŐ TÁVOLSÁGBAN. AMENNYIBEN FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSEDET, KERESS BIZALOMMAL! NÉZZÜK MEG EGYÜTT!!! A hirdetésben szereplő információk a megbízótól származnak. Pontosságukért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben hitelre van szüksége irodánkban teljes körű bankfüggetlen tanácsadással segítjük vásárlását. Az energetikai tanúsítvány besorolása és megadása a megbízó felelőssége. A megadott energetikai besorolásokat nem ellenőrizzük, azok valódiságáért felelősséget nem vállalunk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Magyar Anikó Otthon Centrum - Cegléd - Szolnoki út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY