Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7975569
Feltöltve: 2 hónapja

Cserszegtomaj eladó apartman és garzon 1 szobás: 20,41 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
20,72 millió Ft
941 954 Ft/m²
53 000 EUR
2 409,09 EUR/m²
22 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet
Eladó apartmanok és szobák KEDVEZMÉNYES áron Cserszegtomajon 21 M Ft-tól ! Panzióként működő ingatlan apartmanjai és szobái megvásárolhatók nyaralónak, befektetésnek, de állandó otthonnak is remek választás ! Az épület együttesben összesen 19 db lakrész kerül értékesítésre, főként nyugati fekvésűek, az emeltről panorámás kilátással Hévíz felé, csendes parkosított területen, kültéri medencével. A legkisebb szoba (fürdőszobával) 21.5 m2 + 10 m2 –es terasszal 53.000 euróba kerül, 15.000 Ft-os havi közös költséggel. Alaprajzon: M, N, O, P betűvel jelölt szobák, fürdőszobával. Egyedülállóknak vagy pároknak ajánljuk , igény szerint konyha sarok alakítható ki , melyet az eladó a plusz költség megfizetésével elvégez. A legnagyobb lakrész fsz-i, 105 m2-es, 157.500 euróba kerül, 27.000 Ft-os havi közös költséggel. Alaprajzon: S, T betű jelűek. Családosoknak ideális választás a 2 szobássá alakítható, vagy 1 szoba + nappalis lakrészek. Az értékesítés során a vevők osztatlan közös tulajdonú ingatlan társtulajdonosaivá válnak, per-, és tehermentes ingatlanhányadokat szereznek. Társasház alapítása a jelen állapot szerint nem lehetséges, mivel a mérőórák külön választása rendkívül költséges lenne. Azonban minden lakásba víz, villany al-mérő órák lesznek beszerelve. A lakások fűtését hőszivattyús fűtési rendszer fogja biztosítani H-tarifás árammal, önálló hőmennyiség mérőkkel. A közös költség tartalmazza a közös kert, parkoló, kerti világítás karbantartását, a kültéri medence üzemeltetését jún. 01- aug.31 között. A medence víz-, és áram fogyasztása a lakások között egyenlő arányban kerül elosztásra. Minden lakáshoz tartozik 1 db szabadtéri parkoló zárt udvaron belül, amelynek értéke az akciós árban benne van. A vevőknek a vételár 20 %-át kell foglalóként letétbe helyezni az okiratot készítő ügyvéd letéti bankszámlájára. A lakások a jelenlegi felszereltséggel, bútorokkal kerülnek átadásra. Megtekintésük előre begyeztetett időpontban lehetséges! Bővebb információkért várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Apartman és garzon
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2005
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
komfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kertkapcsolatos
csendes
világos
panoráma
kábeltévé
bútorozott
beépített szekrény

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
West-Balaton West-Balaton Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
West-Balaton West-Balaton Az iroda összes hirdetése
+36 70 424 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY