Térkép betöltése...

Zöldövezetben Remek Kis-Birtok Kúriával Eladó!

Tabdi, Buckadülő      Térkép
Villa, kastély
27 500 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    150 m²
  • Telekterület
    25000 m²
  • Szobák száma
    3 szoba

Eladó villa, kastély

Honlap
www.startlak.hu/6135575
Hirdetéskód
6135575
Irodai kód
179100535
Elhelyezkedés
Tabdi, Buckadülő
Ár
27 500 000 Ft
Kategória
Ház
Típus
Villa, kastély
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Felújított
Alapterület
150 m²
Telekterület
25000 m²
Szobák száma
3
Fűtés
Gáz (cirkó)
Szoták Katalin

+36 70-mutasd

+36 70 214-4008

Üzenet küldése

Leírás

Hatalmas, több mint 2,5 hektáros telken eladó egy birtokközpontnak is alkalmas Kúria Kiskőrös közelségében.

A Kúria egy 150 m2-es 2018-ban kivülről, belülről teljesen felújított klímával felszerelt, modernizált lakóépület: 3 szobás, 2 fürdőszobás, a szobákban padlószőnyeg, többi helyiségben kerámialap burkolatokkal.

 

A fűtés cirkó gázzal (külső tartályos), illetve 2 fatüzelésű kandallóval + klímával(4 db) is megoldható. Van vezetékes víz, de fúrt és ásott kút+kerti csap is rendelkezésre áll a telken, a villany 220V-os+ ipari áram. A másik házban nyári-konyha, borospince (nem is akármilyen!), műhely, szerelőaknás garázs és vegyszereknek kialakított helység kapott helyet. Ez a rész külön el van kerítve és parkosított.

Vannak még ólak: 2db baromfi ól, 2db disznó ól, 1 db istálló, amit jelenleg 14 kecske lak, továbbá van még kukorica-góré és szénának lucernának kialakított fedett tároló. A birtok (szántó, szőlő, rét, tó) jelenleg is művelés alatt áll, a kiváló talaj-, és éghajlati viszonyok miatt szőlő termesztésére is alkalmas (a Kunsági-borvidék része), illetve termő szőlőterület is van.

Van rét tóval, szántó az állatoknak megtermelendő takarmánynak, szóval ez egy komplett működő mini-gazdaság. A vidék nem homokvidék, a föld, a környező földek gazdagok: 21,9 AK/ha! A birtok a belterületen kívül, de ahhoz nagyon közel közút szomszédságában, de attól is nyugodalmas távolságban található. Amennyiben nem csak jelentős anyagi biztonságot nyújtó, egyben romantikus vidéki ingatlanra vágyik, hanem a földből, a gazdálkodásból szeretne családi szinten megélni, arra is van mód némi birtokbővítéssel Közlekedés jó a Budapest-Kelebia vasútvonalon (helyi megálló) Budapest mindössze 100 km, Kiskőrös közúton 6 km. A vidék Petőfi Sándor és Dankó Pista hazája, értékelhető, értékelendő szép szeglete Magyarországnak, amit számos helyben lakó külföldi jelenléte is igazol.

 

A Propero 1%-os sikerdíj ellenében értékesíti az ingatlanokat, ezzel megspórolva eladóinknak a sokszor igen magas közvetítői díjat, ezáltal vásárlóink kedvezőbb áron juthatnak hozzá új otthonukhoz.

Tulajdonságok

klíma
duplakomfortos
kocsibeálló
villany
ipari áram