Eladó ház Nagykanizsa 466 nm
Eladó ház Nagykanizsa 466 nm
Eladó ház Nagykanizsa 466 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7115736
Referenciaszám: HZ056675
Feltöltve: 8 napja

Nagykanizsa eladó villa, kastély 11 szobás: 105 millió Ft

105 millió Ft
225 322 Ft/m²
466 m²
Alapterület
4335 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 304 737 Ft
Második évtől
415 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A kastély, ahol a múlt történelme a jelenben él! Eladó Zala megyében a Balatontól 40 km-re Nagykanizsán fél hektáros területű birtokon elterülő, történelmi múltú kastély, udvarház!A helyi védettség alatt álló birtokot 1891-ben építették, az idők során többször újították, jelenlegi tulajdonosa 8 éve vásárolta, és fokozatosan felújította korszerűsítette, szem előtt tartva a hagyományokat és az épület történelmi múltját. A 466 nm-es ingatlan felújítása jelenleg is tart. A legnagyobb beruházást a tetőszerkezet megerősítése jelentette, ami már befejezésre került. További korszerűsítésre is szükség van még, a belső falak, ablakok rekonstruálása még várat magára. A kastélyban legalább 8 szoba áll rendelkezésre, valamint konyha, vizesblokkok, kamrák is találhatóak. A spalettás nagy ablakokon beárad a napfény a helységekbe, az egész épületben a világos terek a jellemzőek.  A fűtés gázkonvektorok biztosítják. Az épületben minden közmű megtalálható, egyedül a csatorna nincs bekötve, de a lehetőség adott, hiszen az utcában rendelkezésre áll. A statikailag stabil két szintes épület alatt pince húzódik, a tető alatt pedig beépíthető a padlástér.Ajánlom mindazoknak, akik a különlegességeket, az egyediséget és az értéket keresik, vagy akár magánkórháznak, idősek otthonának, vagy kollégiumnak is tökéletes választás! További információkkal, és teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Villa, kastély
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1891
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth István Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY