Térkép betöltése...

Minőségi étterem eladó a XIII. kerületben!

Budapest XIII. kerület, Angyalföld      Térkép
Eladó
Vendéglő, étterem
  • 247 m2
    alapterület

Eladó vendéglő, étterem

Honlap
www.startlak.hu/6417328
Hirdetéskód
6417328
Elhelyezkedés
Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Kategória
Kereskedelmi és ipari ingatlan
Típus
Vendéglő, étterem
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Újszerű
Alapterület
247 m2

Leírás

 

ELADÓ ÉTTEREM A XIII. KERÜLETBEN

Eladóvá vált saját tulajdonú éttermünk, Budapest XIII. kerületében, az Árpád hídi metrókijárattól 100 méterre, az 1 es villamosétól pedig 50-re, forgalmas, csomópont jellegű helyen, a Honvéd Kórház főbejáratának közelében.                                                                                                                                        A helyiség összességében 247 nm-es, 2 éve, minőségi anyagokból, szakértelemmel és hozzáértéssel, teljes körűen felújítottuk.

Az eladási konstrukcióban a tulajdoni joggal rendelkező, rentábilisan működő cégünket értékesítjük, a vevő dolgát megkönnyítve ezzel, hiszen egy egyszerű adásvételivel együtt, minden meglévő működési engedélyünk is az övé lesz! A kft-ben 50 milliós hitel van (amelyet az étterem felújítására vettünk igénybe) melyet a tisztelt érdeklődő vagy átvehet a céggel együtt külön hitelképesség-vizsgálat nélkül (ez esetben természetesen a vételárból ezt az összeget leszámítjuk) vagy pedig kérés szerint visszafizetünk, így tehermentes vállalkozást kaphat.

A felújítás során, számlával igazoltan a legmodernebb gépeket, szanitereket építettük be 36 millió forintértékben, nem spóroltunk, mindezt, a konyhai felszerelésekkel és a teljes berendezéssel                        (székek, asztalok, pultok, evőeszközök, stb. ) együtt az értékesítés során ingyenesen átadjuk.

Többek között garanciális, német Bertos, Tecnoinox, Tecnodom, Rational Combi Master gépek dolgoznak hibátlanul az üzletben, ma már ezek beüzemelése is egy kisebb vagyon lenne.                      A hűtés-fűtésről Rosenberg típusú légkezelő rendszer gondoskodik 10 milliós értékben beépítve.

A mellékhelyiségek is esztétikus, minőséget képviselő, újszerű állapotúak, a tároló helyiség mellett, a személyzetnek öltözők is rendelkezésre állnak EU-s szabványok szerint. 

Az étterem semmiféle felújítást nem igényel, már jelenlegi állapotában is több féle funkcióra alkalmas, a minőségi vendéglátás minden alkotóelemével!                                                                     Június végéig van bérlőnk, azt követően átvehető, beköltözhető!

 

AZ INGATLAN,  A CÉG, A BERENDEZÉS, AZ ESZKÖZÖK TELJES, TEHERMENTES IRÁNYÁRA :                      165 MILLIÓ FORINT                                                                                                                                                  (azonban ha a hitellel együtt veszi át a céget, úgy már csak 115 milliós irányáron juthat hozzá! )

 

A 668 ezer forintos négyzetméter ár, a XIII. kerületben átlag alatti és a gépek, berendezések ára ebben még benne sincs, az bőven 500 ezer forint / nm alatti árat eredményez, így ez az üzlet befektetésnek is kiváló.

 

Érdeklődni:

[------]

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos