Térkép betöltése...

Balatonfüreden újépítésű lakás eladó!

Balatonfüred      Térkép
Új építésű projekt
38 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    30 m²

Eladó új építésű projekt

Honlap
www.startlak.hu/6569194
Hirdetéskód
6569194
Irodai kód
MH455
Elhelyezkedés
Balatonfüred
Ár
38 000 000 Ft
Kategória
Új építésű projekt
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
30 m²
Hegedűs Renáta

+36 203-mutasd

+36 203548916

Üzenet küldése

Leírás

MH455

 

A csodás Balatonfüred kedvelt részén, forgalom zajától távol, közel a Balatonhoz, strandhoz, és a vitorlás kikötőhöz újépítésű lakás eladó! 

 

A modern stílusút képviselő 5 szintes épületekben ( amely A és B épület elnevezést kapta ), ( szintenként 6 darab lakás ) épületenként 30 – 30 darab - lakás található, különböző méretekkel, elosztással, tájolással, letisztult  - finom ízlésvilággal. Szinte mindegyik lakás panorámás. 

 

A07 lakás: földszinti,  30 nm +11 nm terasz, nappali + előtér + konyha.

 

Az 5 emeletes épületben a magasabb szintekre a feljutást a pinceszintről mindkét épületben korszerű akadálymentesített kiépítésű személyfelvonó biztosítja.

 

A lakásokhoz tároló, teremgarázs és felszíni parkoló is megvásárolható. 

 

A körbekerített, csendes - gyönyörűen parkosított környezet, a lakók kényelmét szolgálja a kert, úszó és gyerekmedence, illetve játszótér. A Társasház biztonsági rendszerrel ellátott. 

 

Tagore sétány, a környék látványosságai, Koloska völgy, Aquapark, kerékpárút, vendéglató egységek, korzó, strand, és sokféle kikapcsolódás kényelmes sétával, a szomszédságban elhelyezkedő mesés Tihany 10 perc alatt autóval elérhető. 

 

Ajtók és üvegfalak: Háromrétegű argongázzal töltött hőszigetelő üvegezésű, műanyag nyílászárók, egy- és kétszárnyú bejárati ajtók, tolóajtók. Redőnyszekrény beépítése, motoros mozgatás előkészítése (redőny és szúnyogháló nélkül )

 

Padlóburkolatok: A közös használatú közlekedőterekben greslap burkolat készül, a járdáknál hidegburkolat, a pinceszinti teraszoknál melegburkolat, a parkolóban és a rámpán térburkolat készül. 

 

Fűtési rendszer a két épület fűtéséhez szükséges hőenergiát hőszivattyú kültéri egységek biztosítják, melyek a lakások fűtési szükségleteit 100 %-ban fedezik. A lakásokban mennyezet- és padlófűtési rendszerek kerülnek kialakításra, a nappaliban elhelyezésre kerülő hetiprogramos termosztát vezérléssel. 

 

Hűtési rendszer: a lakások mennyezet hűtésűek, a szükséges hűtési energiát hőszivattyú kültéri egységek biztosítják, termosztát vezérléssel.

 

A két épületben még vannak szabad lakásaink, bővebb tájékoztatásért, kérem, hívja a +36203548916 telefonszámot.

Várható átadás: 2020. nyár