Térkép betöltése...

Eladó üdülőtelek, Tatabánya

Tatabánya      Térkép
  • 578 m2
    alapterület
  • 578 m2
    telekterület
  • félemelet

Eladó üdülőtelek

Honlap
www.startlak.hu/6128159
Hirdetéskód
6128159
Irodai kód
85364
Elhelyezkedés
Tatabánya
Kategória
Telek
Típus
Üdülőtelek
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Átlagos
Alapterület
578 m2
Telekterület
578 m2
Emelet
félemelet

Leírás

"KEDVEZŐ áron kínálunk jó közlekedési lehetőséggel 587 m2 zártkertet 1,350.000,-Ft. összegért!
Tatabányán a Baromállás Dűlőben szépen gondozott 578 m2 zárt kert termő szőlővel, gyümölcsfákkal, veteménnyel, bevezetett vízzel, szerszámos épülettel ELADÓ 1,35 Mft. összegért eladó!

Építhető rá nagyobb ház is, ha valaki a szabadidejét ott szeretné eltöltené, vagy minél több időt.

A telek 578 nm alapterületű. Végig 5 sor dúsan termő szőlővel. A szőlő fajtája csemege szőlő, néhány tő bor szőlő is van benne. A szőlők között borsó és egyéb konyhakerti növény is megterem. Nagyon sok meggyfa, 5 db barackfa, 3 db szilvafa, diófa van a telken - valamennyi egészséges, bőven termő.

A telken 3 db műanyag termelő hordó szolgálja a komposzt gyűjtését, melyekben paradicsom, eper és más növények is kiválóan megteremnek.

A tulajdonosok a vizet bevezették, vízóra van. A villany beszerelésére megoldható, telekhatár közelében van (100 m-en belül térítésmentes).

Szőlő lugas alatt egy fából készült szerszám tároló ház áll, a hátoldalán fa, és egyéb anyagok tárolására alkalmas szintén fából készült helyiség van kialakítva.

A telek Kertvárosból gyalog megközelíthető három perces sétával. Közel van a városhoz, a buszmegálló 3 perc távolságra van. Vonat állomás cca. 3 km, 45 perc gyalog.

Várjuk komoly fizetőképes érdeklődők jelentkezését elérhetőségeinken, a hét minden napján 9-18 óra között. Hívjon bizalommal!
85364
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről."