Eladó telek Kincsesbánya 2166 nm
Eladó telek Kincsesbánya 2166 nm
Eladó telek Kincsesbánya 2166 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7059076
Referenciaszám: TK035227
Feltöltve: 5 napja

Kincsesbánya eladó üdülőtelek 2166 m² telekterületű: 5 millió Ft

5 millió Ft
2 308 Ft/m²
2166 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kincsesbányán 1077 és 1089 nm-es telek eladó, amik külön hrsz számon vannak. Beépíthetőségük 3%. Kiválóan alkalmas befektetésre is. Hétvégi házas üdülőterület (Üh) : A Rákhegy I és Rákhegy II belterületi településrészek közötti, korábban zártkerti övezeti besorolású terület a Fehérvárcsurgói víztározó miatt a valóságban üdülőterületté fejlődött. A telek nagysága, a terület közművesítése és az igények miatt hétvégi házas övezeti besorolású. Bővebb információért keressenek bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Mike Mariann
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.