Eladó üdülő és hétvégi ház Lajoskomárom 150 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Lajoskomárom 150 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Lajoskomárom 150 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7229781
Referenciaszám: 155309
Feltöltve: 7 napja

Lajoskomárom eladó üdülő és nyaraló 150 m² alapterületű: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
15 532 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1410 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #155309 BO azonosítójú lajoskomáromi Nyaraló. Lajoskomárom csendes nyugodt utcájában 150 nm-es családi ház melléképületekkel eladó. A családi ház nagy nappalival, 3 nagyméretű hálószobával, konyhával, kamrával, tárolóval rendelkezik. A fűtés jelenleg kandallókkal megoldott, de a gáz is rendelkezésre áll. A csatorna a telken belül van, de most emésztővel megoldott a szennyvíz elvezetése. A telken belül található egy pince és egy melléképület is. A ház falazata vályog és vegyes falazatú tégla, a felújítás után egy takaros ingatlant lehet belőle varázsolni, a terület nagysága miatt még bővítésre, vagy gazdálkodásra is alkalmas az ingatlan. Ön is ingatlant keres? Válassza Irodánkat! Amennyiben a #155309 BO azonosítójú, lajoskomáromi eladó Nyaraló vagy bármely, az Openhouse hálózat kínálatában található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! SEGÍTÜNK, INTÉZZEN VELÜNK MINDENT EGY HELYEN! Már megtalálta vagy még keresi „álmai otthonát”, de nem rendelkezik a megvásárlásához szükséges teljes vételárral? Ne járjon bankról bankra! Hitelszakértőnk, legyen szó akár piaci, akár államilag támogatott hitelről vagy vissza nem térítendő támogatásról, megtalálja az Önnek legmegfelelőbb egyedi konstrukciót. Bankfüggetlen hitelügyintézőnk nagy szakmai tapasztalattal és a bankok ajánlatánál kedvezőbb lehetőségekkel segíti a Nyaraló finanszírozását. Támogatja Önt a legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában. Teljeskörűen összeállítja a hitelkérelmet, és a hitel folyósításáig végigkíséri az egész folyamatot. CSOK-kal és Babaváró hitellel kapcsolatban is keressen minket bizalommal! Kereső ügyfeleinknek a hitelközvetítői szolgáltatásaink ingyenesek. Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Kandalló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 417 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Kádár Gábor
+36 20 417 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.