Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 118 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 118 nm
Eladó lakás Siófok, Ezüstpart 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7232311
Referenciaszám: M211019
Feltöltve: 7 napja

Siófok eladó téglalakás 4 szobás: 306 millió Ft

306 millió Ft
2 593 221 Ft/m²
118 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 888 090 Ft
Második évtől
1 211 982 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton egyik leghangulatosabb páratlan panorámával rendelkező részén, az Ezüstparti Liszt Ferenc sétányon gondos és alapos tervező munka eredményeként kerül megvalósításra ez a közvetlen vízparti beruházás. A leendő lakók az átgondolt tervezésnek köszönhetően élvezhetik a Balatoni igazi atmoszféráját. Az itt megvásárolt lakás második otthonként szolgálhat Siófok szerelmeseinek, ahol négy évszakon át élvezhetik a modern apartmanok kényelmét. A fejlesztés sikerét jelzi, hogy az első két ütem lakásaiból mindössze 3 szabad maradt. A második és harmadik ütemben megvalósuló 58 lakásból most 30% befizetéssel lefoglalhatja az Önnek tetszőt. Az értékesítés sikerének oka a gazdasági folyamatokban is keresendő: kiszámíthatóság és biztonság, a város évtizeted óta töretlen népszerűsége, a terület kivételes adottságai, növekvő helyi ingatlanárak, építőipari áremelkedések, infláció és a befektetők által folyamatos hozamot biztosító lehetőségek keresése. Az üdülő lakás közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés és minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják. A most elérhető lakossági és vállalati hiteleket igénybe veheti Magyarország piacvezető Bankcsoportjának 73 éves szakértelmére támaszkodva. Az apartmanházak a tóra merőlegesen helyezkednek el, így biztosítva az otthonok nagyrészéből az örök balatoni panorámát. A társasház tetején igényesen kivitelezett, panorámás tetőteraszok kerülnek kialakításra, melyek egyedileg leszenek leválasztva, hogy a lehető legnagyobb privátszférát biztosítsák az exklúziv élet kedvelőinek. A tetőteraszon vízvételi, áramvételi lehetőség lesz, melyet lépcsőn lehet megközelíteni, így minden lehetőség adott egy kellemes, baráti, panorámás összejövetelhez. A beépítendő anyagok kiválasztásánál, a magas minőség elengedhetetlen szempont volt. A lakáselválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, szolgálva a lakók békés pihenését. A lakásokon belüli anyagok kiválasztása a leendő lakástulajdonos privilégiuma lesz, hogy minden tulajdonos saját ízlése, elképzelése szerint alakíthassa ki álmai nyaralóját. A lakások fűtését és hűtését apartmanonként elhelyezett inverteres hőszivattyús levegős rendszer látja el, működése kivételesen energia-hatékony. A szobákba, nappalikba felszerelt beltéri egységek léghűtést és légfűtést biztosítanak, melynek köszönhetően rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiséget. Ha úgy érzi, hogy Ön egy igényesen kialakított otthont szeretne családja vagy barátai számára megvásárolni, akiknek igazi nyaralási lehetőséget kíván biztosítani, egyúttal értékálló befektetést keres akkor ez az örökpanorámás 118 m2-es, három szoba plusz nappalis, 43 m2-es erkéllyel és 81 m2-es tetőterasszal rendelkező vízparti apartman az Ön választása. Tervezett átadás : 2024.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Erkély:
43 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
erkély
terasz
lift

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 442 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Katona Tamás
+36 70 442 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.