Térkép betöltése...

Eladó téglalakás, Salgótarján

Salgótarján      Térkép
Eladó
Téglalakás
  • 56 m2
    alapterület
  • 1 + 2 fél szoba
  • 2. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6442054
Hirdetéskód
6442054
Irodai kód
1501_13199
Elhelyezkedés
Salgótarján
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Átlagos
Alapterület
56 m2
Szobák száma
1 + 2 fél
Emelet
2.

Leírás

Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 2 Szobák száma: 1 + 2 szoba Alapterülete: 56 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 3.900.000 Ft
Minimál ára: 3.900.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

A lakás alapterülete: 56 m2. Az épület jellemzői:többszintes, alapozása beton, szigetelése teljes értékű, falazata vasbeton; állapota közepes, nem alápincézett. Tetőszerkezet: lapos, állapota jó, tetőtér nincs beépítve. Helyiségei: 1 szoba, 2 félszoba, konyha, kamra, fürdőszoba, előszoba. Szobák, és mellékhelyiségek padlóburkolata: pvc. Fűtése: táv központi fűtés. Közművesítettsége: vezetékes víz, villany, csatorna.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a [------] (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az [------] (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.