Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 191 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 191 nm
Eladó lakás Budapest XII. kerület, Orbánhegy 191 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7184436
Referenciaszám: 4146_375
Feltöltve: 7 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 7 szobás: 258 millió Ft

258 millió Ft
1 350 785 Ft/m²
191 m²
Alapterület
7 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 748 782 Ft
Második évtől
1 021 867 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAPPALI + 6 HÁLÓSZOBÁS LUXUSLAKÁS ORBÁNHEGYEN! A XII. kerület presztízsértékű, kiemelten frekventált részén, ORBÁNHEGYEN kínálom megvételre ezt a jelenleg végleges kialakítás előtt/alatt álló 191 m2 alapterületű, NAPPALI + 6 HÁLÓSZOBÁS, BELSŐ KÉTSZINTES LUXUSLAKÁST egy mindössze 3-4 lakásos társasház I. emeletén. AZ ALAPRAJZON KÉK SZÍNNEL JELÖLT LAKÁS. A társasház egy 1541 m2 alapterületű telken található, ahol 3 garázs és további 3 felszíni gépkocsibeálló áll az itt lakók rendelkezésére, melyek közül még szabadon választhatnak az ide költözők. A lakás készültségi foka szerkezetkész, így maximálisan a vevő igénye szerint fejeződhet be a belső kialakítása - akár még az alaprajz is tetszés szerint variálható, választható fűtésrendszerrel, burkolatokkal, belső színekkel, stb. Az ingatlan jellemző műszaki paraméterei (már elkészült kivitelezés): - 12-15 cm-es külső dryvit szigetelés - modern, minimál stílusú nyílászárók, rejtett tokos, távirányítóval működtetett redőnyrendszerrel - külső homlokzat teljes felújítása, színezése, modern, minimál stílusban. Az ingatlan további jellemzői: - 3 irányba tájolt, így nagyméretű terei mindig naposak, - a lakáshoz saját KERTRÉSZ tartozik, - továbbá 2 terasz, - valamint 1 ERKÉLY is, A hatalmas, belső kétszintes lakás jelenleg egybenyitott, de könnyen egy nagyobb és egy kisebb részre osztható - melyek JOGILAG IS KÜLÖN egységet képeznek, külön albetétként vannak nyilvántartva, ennek köszönhetően a kisebb, külön bejárattal rendelkező rész AKÁR IRODÁNAK, RENDELŐNEK, VAGY ÖNÁLLÓ LAKRÉSZÉNEK is kialakítható. Az ingatlan kiváló otthona lehet: - gyermekes vagy többgyermekes családoknak, - esetleg éppen gyermeket tervező fiatal pároknak egyaránt, - továbbá mindazoknak, akik egy nyugodt, intim hangulatú otthont keresnek önmaguk és szeretteik számára. FONTOS! Mivel a lakás nem csak tervrajzon létezik, azonnal megtekinthető, annak végső kialakítása is azonnal elkezdődhet. További engedély vagy más hatósági eljárás nem szükséges, a vevő saját ízlése szerint fejeződhet be a kivitelezés. AZ INGATLAN KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓ, ENNEK RÉSZLETEIRŐL EGYEDI AJÁNLAT KÉRHETŐ. További részletekért és az ingatlan megtekintése miatt VÁROM HÍVÁSÁT!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
panoráma
amerikai konyha

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 639 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Birkás Roland
+36 70 639 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.