Térkép betöltése...

Eladó az M4-metrótól két percre panorámás, jól alakítható polgári lakás

Budapest VIII. kerület, Csarnok negyed      Térkép
Eladó
Téglalakás
  • 95 m2
    alapterület
  • 2 + 1 fél szoba
  • 4. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6438523
Hirdetéskód
6438523
Irodai kód
83291
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület, Csarnok negyed
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Felújítandó
Alapterület
95 m2
Szobák száma
2 + 1 fél
Emelet
4.
Szintek száma
4
Építés éve
1900

Leírás

A társasház a VII. és VIII. kerület határán fekszik, a Keleti pályaudvar közelében. A ház kifogástalan állapotú, kis lakóközösségéről, és a kiváló állapotokról hosszú évek óta profi közös képviselő gondoskodik.

A társasház belvárosi léptékkel tekintve kis közösségű, mindössze 24 lakásos. Liftes, külső és belső homlokzata rendezett, jó állapotú.

A lakás a ház legfelső emeletén található, lifttel megközelíthető. Eredeti kialakításában ez egy két szoba hallos lakás, nagy, a függőfolyosó felől nyíló konyhával, ám pompás alaprajza nagy engedményeket tesz a modernizáláshoz. Szinte minden fala mozdítható, ablakkiosztása alapján szinte végtelen variációk adottak az átalakításhoz. Kialakítható egy jó adottságú, világos panorámás négy szobás családi méretű lakás is, de akár befektetésként alakítva két másfél szobás lakás is alakítható, mely stabil értékálló, jó hozamú befektetés a környezet miatt.

A Keleti pályaudvar közelsége, a város egyik legnagyobb közlekedési csomópontja könnyen élhetővé teszi a környéket, akár fiatalok, akár családok számára. A közelben gyógyszertár, számtalan bevásárlási lehetőség adott, iskolák találhatóak és éjjel-nappal az egész város bármely pontja elérhető.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem