Térkép betöltése...

Eladó téglalakás Budapest, VIII. kerület, 150nm, 97.290.000Ft - Kitűnő lehetőség a Palotanegyedben!

Budapest VIII. kerület, Palotanegyed, Kitűnő lehetőség a Palotanegyedben!      Térkép
Eladó
Téglalakás
  • 150 m2
    alapterület
  • 4 szoba
  • 2. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6444082
Hirdetéskód
6444082
Irodai kód
268216
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület, Palotanegyed, Kitűnő lehetőség a Palotanegyedben!
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Átlagos
Alapterület
150 m2
Szobák száma
4
Emelet
2.
Fűtés
Gáz (cirkó)

Leírás

Eladásra kínálunk remek megközelítéssel a Palotanegyedben elegáns, múlt századfordulón épült, jó állapotú lakóházban egy csendes utcára néző, 150nm-es, 4 szobával, hatalmas, világos ablakokkal rendelkező, egyedi (gáz) fűtéses lakást. A belső ajtók és ablakok eredeti, tömör fából és igényes, egyedi, különleges keretekkel készültek. A karbantartásnak hála, megőrizték eredeti szépségüket.
A ház folyamatosan karbantartott, a függőfolyosók valamint a lift felújítása megtörtént, az impozáns rendezett lépcsőházban a védőkorlát egyedi kovácsoltvas.

Ha személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a kitűnő befektetési lehetőséget biztosító ingatlant, kérem, hívjon bizalommal akár hétvégén is!

INGATLANOS KOLLÉGÁKKAL EGYÜTTMŰKÖDÖM!

A közölt adatokhoz a tulajdonos által megadott információkat használtuk fel. Az ingatlan általunk megadott mérete azonos a tulajdoni lapon található mérettel.

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: [------] - GDN azonosító: [------]

Tulajdonságok

jó közlekedésű
lift
összkomfortos