Térkép betöltése...

Jól a alakítható három szoba hallos lakás a Palotanegyedben

Budapest VIII. kerület, Palotanegyed      Térkép
Eladó
Téglalakás
  • 103 m2
    alapterület
  • 3 szoba
  • 4. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6424787
Hirdetéskód
6424787
Irodai kód
82985
Elhelyezkedés
Budapest VIII. kerület, Palotanegyed
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Felújítandó
Alapterület
103 m2
Szobák száma
3
Emelet
4.
Szintek száma
6
Építés éve
1930

Leírás

Eladó a Palotanegyedben, az Urániától pár lépésre 103nm-es magas emeleti lakás liftes házban!

A társasház az Urániától pár lépésre a Palotanegyedben fekszik. A területet a 48-as szabadságharc után építették be, elsősorban a kor kereskedőinek, gazdag polgárainak palotái épültek. Ennek az épületnek az alapja is hasonló korabeli. Valószínűsíthetően ez az épület az 1930-as évek táján kapott egy ráncfelvarrást, és ekkor alakult ki a mai 6 emeletes liftes impozáns épület.

A lakás a negyedik emeleten található, alaprajza az épület hosszanti tengelyét teljes egészében elfoglalja, biztosítva kettős tájolását.

Kialakítása szerint jelenleg egy kettő szoba plusz hallos lakás, melyhez tartozik egy a mai léptékekkel mérve szinte pazarló méretű majd 14nm-es hatalmas ablaktáblákkal bíró konyha helyiség.

Az egész épület házközponti fűtéses, így modernizálásakor jelentős összeget spórolhatunk meg.

Ahogyan a lakás alaprajzán is jól látszik, könnyedén egy impozáns családi méretű 3 szobás, nyitott konyhás étkezős lakást lehet kialakítani.

Elsősorban azoknak ajánlom, akik egy felújítandó lakásban a lehetőséget látják, élvezik a belvárost, kedvelik a 30-as évek stílusát.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai - így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend kft általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Tulajdonságok

klíma