Térkép betöltése...

Knézich Károly utca

Békéscsaba, Belváros      Térkép
33 093 500 Ft Eladó
Téglalakás
  • 60 m2
    alapterület
  • 1 + 1 fél szoba
  • 1. emelet

Eladó téglalakás

Honlap
www.startlak.hu/6197746
Hirdetéskód
6197746
Irodai kód
2725022
Elhelyezkedés
Békéscsaba, Belváros
Ár
33 093 500 Ft
Kategória
Lakás
Típus
Téglalakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Újépítésű
Alapterület
60 m2
Szobák száma
1 + 1 fél
Emelet
1.
Fűtés
Geotermikus
Építés éve
2020
Dr. Futaki Zoltán Gergelyné

+36-30-mutasd

+36-(30) 9462971

Üzenet küldése

Leírás

Békéscsaba belvárosában a Csaba sétány és a Knézich utca sarkán épülő 18 lakásos társasházban napfényes magasföldszinti, első illetve második emeleti lakások eladók. A lakások a mai legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kivitelezéssel épülnek modern, energiatakarékos házban.
Az épület mélygarázs szintből + 3 lakószintből áll, melyben a lakók kényelmét lift is biztosítja.Ez az 56,46 nm alapterületű + 7,42nm loggiás déli fekvésű lakás a csendes Csaba sétányra illetve a Knézich utcára néz. A zárt lépcsőházból a lakásba belépve egy kis előtérbe érkezünk az előtérből nyílik a WC. Tovább haladva az egy légterű nappali-konyha-étkező fogadja a lakásba érkezőket, innen tudunk a napfényes déli fekvésű 7,42 nm loggiára is kilépni.A konyha a nappalihoz szorosan kapcsolódik, de annak megálmodása az új tulajdonosra lesz bízva. Ehhez a lakáshoz egy hálószoba van tervezve valamint egy 4,74 nm es fürdőszoba ahol a leendő lakó fogja eldönteni fürdőkádat vagy tusolót szeretne beépíttetni.A lakás energiatakarékos, modern fűtés-hűtéséről geotermikus energia gondoskodik. Az "OKOS OTTHON " minden lakás tartozéka az elektromos redőnyökkel illetve a szellőztetőrendszerrel együtt. Egyedi igényeket melyek megtervezésében akár belsőépítész segítségét is tudjuk biztosítani, a kivitelezővel történő egyeztetés után meg lehet valósítani. Minden lakásban a fürdőszoba és WC kialakítását 3D -s térítésmentes, látványtervvel segítjük. Minden lakáshoz mélygarázsban parkolóhely megvásárolható, ahol egyedi igények alapján elektromos autó töltéséhez csatlakozás kialakítható.

Békéscsaba belvárosában a Csaba sétány és a Knézich utca sarkán épülő 18 lakásos társasházban napfényes magas földszinti lakások eladók. A lakások a mai legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kivitelezéssel épülnek, modern energiatakarékos házban.
Az épület mélygarázs szintből + 3 lakószintből áll, melyben a lakók kényelmét lift is biztosítja.
Dr.Futaki Zoltánné 0630-9462971

Tulajdonságok

lift