Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 83 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 83 nm
Eladó lakás Zalaegerszeg, Belváros 83 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 6645808
Referenciaszám: 143015
Feltöltve: ma

Eladó 3 szobás társasházi lakás 75,6 millió Ft értékben Zalaegerszegen - sMART27 lakóparkban

Zalaegerszeg, Belváros
75,6 millió Ft
910 843 Ft/m²
83 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 219 410 Ft
Második évtől
299 431 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #143015 hivatkozási számú zalaegerszegi társasházi lakás. A zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja az alábbi új építésű, 3 szobás, 82,77 m2-es, társasházi lakást 75 600 000 Ft-ért, Zalaegerszeg Belvárosában.  A társas házi lakás jellemzői: - az építmény téglából készül, pillérvázzal, - fűtése  kondenzációs kazánnal történik, lakásonként egyedi mérőkkel,  - 2 háló + nappali, francia erkéllyel, - ultra alacsony energia igényű, - 3 rétegű  prémium nyílászárók, - szellőztető rendszer, - K-i tájolás, - lift, napelem,   - a  lakáshoz vásárolható garázs  is. - garázs csak lakással együtt vásárolható. Amennyiben a fenti 143015.számú új építésű  társas házi  lakás, vagy bármely eladó ingatlan irodánk kínálatából felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a következő telefonszámon: +3630 533-5234 (Balaskóné Goldfinger Lívia) Ne feledje! Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásaink ingyenesek! Ingatlana finanszírozása nálunk a legkedvezőbb feltételekkel megoldható, bankfüggetlen hitelszakértőnk díjmentes szolgáltatását igénybe véve! Az otthon érték, az ingatlan üzlet. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #143015 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Tervezett átadás:
2024. március
Energetikai besorolás:
C

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaskóné Goldfinger Lívia Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 533 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaskóné Goldfinger Lívia Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 533 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok