Eladó lakás Hatvan 41 nm
Eladó lakás Hatvan 41 nm
Eladó lakás Hatvan 41 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7325209
Frissítve: 1 éve

Hatvan eladó társasházi lakás 1+1 fél szobás: 35 millió Ft

35 millió Ft
853 659 Ft/m²
41 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 579 Ft
Második évtől
138 625 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ, Hatvan szépen zöldellő kertvárosi részén, egy 41 nm-es 1,5 szobás lakás, 6 nm-es terasszal, saját kertkapcsolattal és zárt, körbekerített gépkocsibeállóval. A lakás belső elrendezése és megjelenése egyedi design-al rendelkezik, ennek köszönhetően egy amerikai konyhás nappali és egy nagy méretű hálószoba lett kialakítva. A sarokkádas fürdőszoba is egyedi megjelenést kapott, a padlófűtés mellet még külön törölközőszárítós radiátor is gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A wc is ebben a helyiségben található. A fűtést és melegvíz ellátást, kombi cirkó kazán, radiátorok és a padlófűtés biztosítja. A lakás vételára tartalmazza a saját tulajdonú gépkocsibeállót, melynek értéke: 1.500.000.- ft A lépcsőház zárt udvarára elektromos, távírányításos kapun át lehet behajtani. A lakópark központi elhelyezkedésű, de mégis csendes. A közvetlen közelben bölcsöde, óvoda, iskola, uszoda, Spar, Penny Market, pékség, étterem, mind-mind pár száz méterre, néhány perc sétával elérhetőek. A tömegközlekedést előnyben részesítők, is pár perc sétával elérhetik a legközelebbi buszmegállót. A társasház lakóközössége nagyon kulturált, a pénzügyek is mindig rendben és pontos elszámoltatásban vannak. A közös ktg.: 5.000.- ft, a lakás rezsije is alacsonynak mondható. A lakás a mai napig hosszútávú bérbeadással, hozott reális jövedelmet az első tulajdonosának, így akár befektetőknek is bátran ajánlom. Igény esetén, a teljes berendezés és bútorzat is eladó.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
amerikai konyha
gardrób
erkély
terasz
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
alacsony közös költség
vízórás
hőszigetelt
kaputelefon
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szentgyörgyi Csilla
+36 30 544 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Szentgyörgyi Csilla
+36 30 544 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY