Eladó telek Szikszó 599 nm
Eladó telek Szikszó 599 nm
Eladó telek Szikszó 599 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6641871
Referenciaszám: 143223
Feltöltve: 8 napja

Szikszó eladó ipari telek 827 m² telekterületű: 69,1 millió Ft

69,1 millió Ft
83 550 Ft/m²
827 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 451 Ft
Második évtől
275 743 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 143223-as számú jó állapotú 599 m2-es egészségügyi intézményét Szikszón, amely a belvárosban található. 360 fokos panorámaképek az Openhouse weboldalán megtekinthetőek: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/143223 Az eladó szikszói intézmény jellemzői:  - az épület a '60-as években épült, téglafalas, vasbeton födémszerkezetű. Többszöri felújításon, korszerűsítésen esett át, legutóbb 2013-ban,  amely kiterjedt az épületszerkezetekre, teljes gépészetre, orvostechnológiára, mivel magas higiéniás-és technológiai követelményeknek kellett megfelelnie  - négy szintes az épület: pince, földszint, emelet, tetőtér  - korszerű, egy tonna teherbírású felvonóval, átjelző rendszerbe kötött tűzjelzővel, vagyonvédelmi riasztó rendszerrel, teljes klimatizálással, ipari árammal, nagy vízhozamú vízbetáplálással. Az épület áramellátásának szünetmentesítésére szolgáló dízel aggregátorral rendelkezik  - a fűtés és meleg vízellátás korszerű kondenzációs kazánnal biztosított  - a telken az épülethez tartozik egy raktárépület, egy két állásos garázs elektromos garázskapuval és saját kavicsos parkoló is van, rendezett, térkövesített udvarral  - az épület akadálymentesített  - mivel a város központi részén a belvárosban található, más jellegű tevékenységre is használható: akár vendéglátásra, szálláshely kialakítására is alkalmas  - hasonló tevékenységet folytató vásárló esetén az orvostechnológiai berendezések és a bútorok külön értéket képezve maradhatnak  - az ár nettó ár. Megvásárlás esetén +áfa  - közelében buszmegálló, a közlekedés könnyítésére  - a város szívében található, így bevásárlási lehetőség, posta, bank, iskola, óvoda, közösségi ház, templom pár lépéssel elérhető Amennyiben a 143223-as számú egészségügyi intézmény, vagy bármely a kínálatunkban található egészségügyi intézmény felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal! Horváthné Joó Tímea 20/4040-447 Irodánk további szolgáltatásai: - díjmentes, bankfüggetlen és teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK ügyintézés, biztosítás - díjmentes jogi tanácsadás, kedvezményes ügyvédi díj - energetikai tanúsítás - napelemes rendszerek értékesítése felméréstől kezdve a kulcsrakész rendszer átadásáig teljes körű MFB ügyintézéssel Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk! Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ipari telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Tímea Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Tímea Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY