Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest IV. kerület 500000 nm
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest IV. kerület 500000 nm
Eladó kereskedelmi és ipari ingatlan Budapest IV. kerület 500000 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7001778
Referenciaszám: PR082853-S-35
Feltöltve: 4 napja

Eladó 500000 m² alapterületű raktár 6 millió Ft értékben Budapest IV. kerületben - Active Life Lakópark lakóparkban

Budapest IV. kerület
6 millió Ft
500 000 Ft/m²
500000 m²
Alapterület

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 17 414 Ft
Második évtől
23 764 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ACTIVE LIFE LAKÓPARK – A+ ENERGETIKA - KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!AZ ÉRTKÉKESÍTÉS ROHAMOS ÜTEMBEN ZAJLIK, NE MARADJON LE!LAKÁSOK MÁR 46MFT-TÓL!!!!!!!!!!Zöld környezet, aktív közösségi élet családosoknak és egyedülállóknak egyaránt!IV.  kerületben, 15.046 nm-es, erdős, fás, Duna mellett fekvő területen 4 épületből álló lakópark épül azok számára, akiket a munkájuk, a mindennapi teendőik a városba hívnak minden reggel, a nap végén azonban szeretnének egy rejtett, a sűrű forgatagtól és a város zajától mentes helyen, zárt környezetben otthont teremteni.A kerület peremén lévő beruházás egy sportosan aktív, fiatalos hangulatot kíván az ottélők számára biztosítani, ahol a békésen élettel teli közösségi lét áll a fókuszban.Így született meg az Active Life lakópark, ahol a kettősség előnyeivel egyesül a békés és a mozgalmas, az elszigetelt és a városközeli, a zöld és a modern, az egyéni és a kollektív.Az épületek menti futópálya, a kiépített röplabdapálya, a futballpálya, a szabadtéri fitnesspark mind csak arra várnak, hogy új lakóik megrendezhessék házi bajnokságaikat!KIEMELKEDŐEN KEDVEZŐ NÉGYZETMÉTER ÁRAKKAL választhat most élhető, praktikus elrendezésű alaprajzokból!A 4 épületből álló projekt széles skálájú választéka kiszolgálja az egyedülállókat és a családosokat egyaránt!A lakások 40-115 nm nagyságúak, nappali + 1 háló, nappali + 2 háló és nappali + 3 háló elosztásokban.Minden lakáshoz vásárolható tároló, melyek az A épületben az egyes szinteken helyezkednek el kisebb és nagyobb méretben. A B-C-D épületekben nagy méretű, 12 nm-es tárolók közül lehet választani, amik az épület pinceszintjén találhatók.Az egyes épületek mentén felszíni beállók kerültek kialakításra, melyek saját tulajdonúak, a lakások listaárán felül +3mFt/db áron vásárolhatóak.A lakópark Budapest városrészeinek legészakibb részén, Székesdűlőn helyezkedik el a Napliget lakópark mellett, a régi Dobó laktanya helyén. A Budapest és Dunakeszi közötti szakaszon lévő terület autóval kiválóan megközelíthető az M0-s autópályáról lehajtva, a Váci út külső szakaszáról, a Megyeri hídról, tömegközlekedéssel pedig az utca mellett lévő 104-es buszmegállóról. A Budapest-Dunakeszit összekötő kerékpárút a sportosabb életformát gyakorlók számára nyújt mindennapi és szabadidős kikapcsolódási lehetőséget!A lakópark építésekor fontos szempont volt a környezet terhelésének minimalizálása, így a hőszivattyúkkal működtető radiátorok mellett napelemek kerültek az épületek tetőire.Az A, B, C és D épületekből álló lakópark műszaki részleteiről tájékozódjon értékesítőjénél!A lakópark legkésőbb 2025 év végén kerül átadásra. AZ AKTUÁLIS LAKÁSLISTÁRÓL TÁJÉKOZÓDJON A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN!

Tulajdonságok

Típus:
Raktár
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2025
Tervezett átadás:
2025. december
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 824 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Berta András Gábor
+36 30 824 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok