Térkép betöltése...

Eladó Lakás, Budapest 19. ker.

Budapest XIX. kerület      Térkép
Panellakás
Eladó
  • Alapterület
    53 m²
  • Szobák száma
    1 + 2 fél
  • Emelet
    8. emelet

Eladó panellakás

Honlap
www.startlak.hu/6664956
Hirdetéskód
6664956
Irodai kód
3276761
Elhelyezkedés
Budapest XIX. kerület
Kategória
Lakás
Típus
Panellakás
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Felújított
Alapterület
53 m²
Szobák száma
1 + 2 fél
Emelet
8.
Fűtés
Távfűtés
Építés éve
1981

Leírás

Kispest szívében a Kisfaludy utcában megvételre kínálom legújabb kiemelt ajánlatunkat.
53 nm alapterületű 1+2 félszobás lakás. 2019-ben felújított ingatlan: minek köszönhetően a Víz- villanyvezetékek, hideg és meleg burkolatok, nyílászárók, redőny illetve szúnyoghálók felszerelésére került sor. Nagy odafigyeléssel és minőségi anyagok felhasználásával végeztek minden munkát az ingatlanban. Széles körben ajánlom bárkinek, akinek fontos a gyors költözés és a kiváló állapotú lakás megtalálása. Világos helyiségek jellemzik és jó kilátás tárul a kispesti kertvárosra. Tehermentes, alacsony fenntartású lakás.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Referenciaszám:
M[------]

Az OTP Ingatlanponttal a jelenlegi járványügyi helyzetben is biztonságosan tud együttműködni. Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel két éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal!

Referencia szám: M[------]-SL

Tulajdonságok

lift