Eladó ház Csót 350 nm
Eladó ház Csót 350 nm
Eladó ház Csót 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6928317
Referenciaszám: 150097
Feltöltve: 7 napja

Csót eladó kúria 8 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
1 285 Ft/m²
350 m²
Alapterület
70000 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #150097 hivatkozási számú csóti kúria. Befektetne, mezőgazdasági tevékenységet végezne, vagy szeretne egy építészeti szempontból egyedülálló épületből egy csodálatos otthont kialakítani magának? Itt a remek alkalom! A gazdálkodásra, állattartásra és ipari tevékenységre is alkalmas, 70 000 négyzetméteres majorság Pápától 13 kilométerre található. Az épületkomplexum nyolc különböző rendeltetésű épületből áll. A központi irodaház 1910 körül épült, 350 négyzetméter alapterületű, felújításra szorul, több helyiségből áll. Nyolc szoba, étkező, és férfi-női WC is található az épületben! Alatta körülbelül 80 négyzetméteres pince található. Ezen kívül találhatóak a területen gazdasági épületek, istállók, cselédházak. Az épületek közül 5 felújítandó, 3 inkább bontásra ítélt.  Az épületek egy részében tehenészet működött, az ehhez szükséges épületek, berendezések működőképesek. Egyik épületben ipari termelés, szerelés történik. Az épületek között hangulatos, parkos terület helyezkedik el, 100 éves gesztenyefákkal.. A fűtést egy telepített gáztartályból származó gáz biztosítja. A major nagyon jó választás állattartóknak, gazdasági tevékenységet végzőknek, továbbá olyan családoknak, akik szeretnének egy egyedi, nyaralószerű, napsütéses otthonban madárfütty-szóra ébredni! Amennyiben a 150097 számú major, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal a +36 20 2472667 telefonszámon. Vásárolna, de nem elég a rendelkezésére álló keret? Díjmentes, bank-független hitel és CSOK ügyintézéssel is állunk rendelkezésére. KERESŐ ÜGYFELEK SZÁMÁRA A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES! AZ OTTHON ÉRTÉK! AZ INGATLAN ÜZLET! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó csóti kúria, vagy bármely más kúria és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #150097 Az Openhouse Pápa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A kúria vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1913
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 247 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Mádl Tibor
+36 20 247 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.