Eladó telek Balástya 150000 nm
Eladó telek Balástya 150000 nm
Eladó telek Balástya 150000 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7224286
Referenciaszám: TK085583
Feltöltve: 1 napja

Balástya eladó külterületi telek 150000 m² telekterületű: 54,7 millió Ft

54,7 millió Ft
365 Ft/m²
150000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 161 064 Ft
Második évtől
218 295 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gazdálkodásra befektetésre alkalmas 15 hektáros családi birtok Balástyán eladó!!!!!A hely adottságaiból adódóan tökéletes beruházás ami azonnali jövedelmet hoz új tulajdonosának!!!Szegedtől 20 km-re a napsütéses Alföld déli részén eladó ez a nagyszerű elhelyezkedésű 15 hektáros birtok. A Budapest-Szeged között húzódó M5 autópálya Szeged előtti utolsó (balástyai) lejárójától mindössze 2-3 km-re található terület új aszfaltút mellett található.  A terület mellett buszmegálló található, amelynél a naponta kétszer közlekedő szegedi busz áll meg. A birtok egy középen található tanyaingatlanból, és azt teljesen körülölelő 15 hektár füves legelőből áll. A tanyaingatlanon ház nem áll, de oda a régi ház helyére új épület építhető. A fényképeken jól látszik a rengeteg különböző fajta fa, amely a tanyaingatlant körülveszi. A birtok csak egyben megvásárolható. Csodálatos természeti adottságainál és méreténél, valamint kiváló elhelyezkedésénél fogva nagyszerű lehetőséget kínál családi birtok (középen lakóépület, körülötte hatalmas saját terület) létrehozására, vagy turisztikai célú beruházásra, például kis családi panzió vagy lovarda létrehozására. A telek határánál ipari áram szekrény került telepítésre, amelyből az áram a központi telekhez tovább vihető.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
bútorozatlan

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 70 227 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva
+36 70 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.