Térkép betöltése...

Eladó ipari telek, Inárcs

Inárcs      Térkép
  • 31000 m2
    alapterület
  • 31000 m2
    telekterület
  • félemelet

Eladó ipari telek

Honlap
www.startlak.hu/6007257
Hirdetéskód
6007257
Irodai kód
82890
Elhelyezkedés
Inárcs
Ár
70 000 000 Ft
Kategória
Telek
Típus
Ipari telek
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
31000 m2
Telekterület
31000 m2
Emelet
félemelet
Havasköri Judit Irodavezető

+36-20-mutasd

+36-20/944-6205

Üzenet küldése

Leírás

"Lehetőségek tárháza. Indítsa el vállalkozását, alakítson mindent a saját igényei szerint. Ne más levetett vagy kinőtt ingatlanját vegye át. Merjen álmodni!

Inárcson, Budapesttől 20 km távolságra, (saját lehajtóval rendelkező településen) M5 autópályán 10 perc alatt elérhető helyen, belterületi ipari telek eladó.

31000 nm alapterületű a telek, ami telephely engedéllyel rendelkezik.

Inárcs szélén, az autópályától kettő percre, korlátozás nélkül megközelíthető helyen, aszfaltos út mellett helyezkedik el a terület. 60 méter mélységből jövő fúrt kút van, valamint az áram bekötésre került már a telekre. Víz és csatorna valamint a gáz az utcáról beköthető.

Tökéletesen alkalmas a telek raktár csarnok vagy műhely építésére, kis kereskedelmi és nagy kereskedelmi tevékenységre, valamint parkolónak is ki lehet alakítani, de ezen kívül még száz féle tevékenységre alkalmas, hiszen közel van Budapesthez, nagyon jó a közlekedése, és távol vannak a családi házak ahhoz, hogy a zajos tevékenység zavarja a lakókat, ellenben nem a puszta közepén van, ahol a madár sem jár.

A telek körbekerített, szabályos téglalap alakú. Rendben tartott a terület, nem kell a sittet és a szemetet elhordani, nem kell gödröket eltüntetni és dombokat legyalulni. Sík egybefüggő terület, ahol kezdhet tevékenykedni.

Ha bármi kérdése lenne a telekkel kapcsolatban, vagy szeretné megnézni, akkor legyen kedves velem felvenni a kapcsolatot. Hétköznap és hétvégén, délelőtt és délután egyaránt állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.
82890
A Dr.Makkos Ingatlan Centrum franchise irodák nyitásához partnereket keres Budapestről és az ország egész területéről."