Eladó ház Szekszárd 39 nm
Eladó ház Szekszárd 39 nm
Eladó ház Szekszárd 39 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7167501
Frissítve: 1 hónapja

Szekszárd eladó családi ház 1 szobás: 4,8 millió Ft

4,8 millió Ft
123 077 Ft/m²
39 m²
Alapterület
434 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ajánljuk ezt a természet ölelésében lévő kis lakóházat mindazoknak, akik a társasházi tömblakás helyett egy éltető energiát árasztó otthonba szeretnék folytatni az életüket, de azoknak is ideális, akik üdülőként szeretnék használni, hisz Középe-Erópa legnagyobb ártéri rezervátuma (Gemenc), és a Sió szomszádsága különleges lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, pihenésre télen-nyáron, mindezt egy hasonló szekszárdi 1 szobás lakás árának a töredékéért! Tárgyi ingatlan egy sorházas épület szélső (Ny-i) önnálló része. Az éülethez tartozó telek kerítéssel lehatárolt. Saját víz óra, saját villany óra, saját szennyvíztároló, saját bejárat! Ami a minden időszakban komfortos használatot, és az alacsony rezsiköltséget garantálja: - 45 cm-es tégla falazat szigeteléssel, - hűtő-fűtő klíma, - garanciális boyler (melegvíz mind a fördőszobában, mind a konyhában), - nagy szoba, nagy konyha, fürdőszoba- WC, előtér, - kerti csap - saját vizóra - saját villanyóra - villany vezeték felújítva - saját szennyvízszikkasztó - valamint, udvar, kert (434 m2, 10 db gyümölcsfával, 2 db nagy fügefával, naspolya bokorral, stb.) Egy ingatlan értékét lényeges meghatározza, a vételár felett a fenntartási költség is. Ez az ingatlan ilyen szempontból is előnyös, hisz a tényleges fogyasztáson felül (víz, villany, fűtés) semmi féle rezsi költség sincs!  A természet gyógyító közelsége ellenére sem kell lemondani a város nyújtotta előnyökről sem, hisz menetrendszerinti buszjárattal Szekszárd könnyen elérhető. A buszmegálló az ingatlantól csupán 100 m-re van! Autóval 6-8 perc a menetidő, a most elkészült felújított úton! Az ingatlan helyileg, Szekszárdtól 10 km-re, Ózsák pusztán található a híres  Gemenci vadrezervátum, a Duna és Sió csatorna szomszédságában.  Az európai szinten egyedülálló Gemenci ártéri erdőről részletesen itt tájékozódhat: https://www.kisvasut.hu/view_cikk.php?id=356&rfa=12 ÁRCSÖKKENÉS!!! Az ár 5,5 millió helyett most csak 4,8 millió ami magába foglalja a már elvégzett felújítást, korszerűsítést: - villany vezetékek cseréje (32 A vill. óra) - szükségszerű vakolta javítás - festés - szoba parketta burkolat felújítás Az egyedi átalakítás, további felújítás kivitelezésében szakszerű segítséget tudunk nyújtani További információrt hívjanak bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Mennyezeti hűtés-fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
komfortos
kocsibeálló
kert
jó közlekedésű
csendes
világos
belsőkert
parabolaantenna
bútorozatlan
vízórás
hőszigetelt
klíma
parkettás
reluxa

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 694 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
INGATLANCENTRUM 2000 BT.
+36 30 694 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.