Eladó telek Szil 803 nm
Eladó telek Szil 803 nm
Eladó telek Szil 803 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7196286
Referenciaszám: TK095129
Feltöltve: 8 napja

Szil eladó építési telek 803 m² telekterületű: 2 millió Ft

2 millió Ft
2 491 Ft/m²
803 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSORNA vonzáskörzetében építkezne?Akkor ez érdekes lehet!Csornától 16 km-re SZIL község csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában eladó 803 nm telek és a közvetlen mögötte fekvő 281 nm szántó egyben. Az utcafronton található egy  bontásra váró vályogház. Gáz az utcában, a többi közmű a telken belül található. Miért is gondolkodna?! Tegyen ajánlatot hogy az Öné lehessen! Hívjon kérdéseivel!Csornától 16 km-re SZIL község csendes, átmenő forgalomtól mentes utcájában eladó 803 nm telek és a közvetlen mögötte fekvő 281 nm szántó egyben.Az utcafronton található egy nagyon rossz állapotban lévő bontásra váró vályogház.Gáz az utcában, villany  és csatorna a telken belül.Miért is gondolkodna?!Tegyen ajánlatot hogy az Öné lehessen!Hívjon kérdéseivel!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Katalin Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh Katalin Duna House - Győr, Szövetség Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY