Eladó telek Mályi, Kankalin 973 nm
Eladó telek Mályi, Kankalin 973 nm
Eladó telek Mályi, Kankalin 973 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6831292
Frissítve: 1 éve

Mályi eladó építési telek 973 m² telekterületű: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
8 736 Ft/m²
973 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 25 028 Ft
Második évtől
33 922 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Miskolctól 5 km-re Mályiban panorámás építési telkek eladók.Mályi délnyugati részén, zöldövezetben találhatóak a kialakított telkek, enyhén lankás, kiváló panorámát biztosító domboldalon.Kiváló panoráma a Bükktől a Tokaj-hegyen át a nyékládházi tavakig. A telkek a zöldövezet és a község határában vannak. Mivel belterületi ingatlanok, ezért az építkezést azonnal meg lehet kezdeni. Az telkek egy részén már elkezdődtek az építkezések, folyamatosan fejlődik az utcakép.A legmagasabban fekvő, panorámás telkekből már csak néhány maradt.A közművek már itt vannak, már csak el kell kezdeni az otthon tervezését. A telkek különböző méretűek 920 és 851 m2-esek.Valamennyi közművel ellátottak. A telkeket 8 500 000 Ft áron kínáljuk eladásra. Mivel a telkek mérete változó, javasoljuk hogy keressen meg minket a részletekért, állunk rendelkezésére.Az telkekre falusi CSOK igénybe vehető.Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az icahomemisk@gmail.com címen és nézzük meg együtt ezeket a remek telkeket.További kínálatunkat megtekintheti az icahome.hu címen. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
kert
kertkapcsolatos
csendes

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 30 498 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Icahome-Milna Bt
+36 30 498 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.