Eladó telek Besenyszög 2671 nm
Eladó telek Besenyszög 2671 nm
Eladó telek Besenyszög 2671 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 6751235
Referenciaszám: 30217
Feltöltve: 8 napja

Besenyszög eladó építési telek 2671 m² telekterületű: 5,61 millió Ft

5,61 millió Ft
2 100 Ft/m²
2671 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Besenyszögön egy 2671m2-es telket, telephelyet. A besenyszögi telek jellemzői: - 2671 m2 nagyságú - ipari-, és mezőgazdasági telephelynek is kiváló - közelében a víz-, villany-, gáz-, és szennyvízcsatorna hálózat megtalálható - aszfaltútról megközelíthető - a telek közvetlen közelében a Millér, ami festői látványt nyújt, valamint kiváló horgászási- és locsolási lehetőséget biztosít - belterületen helyezkedik el - kedvező, 2.100 Ft/nm-áron. A Szolnoktól 17 km-re fekvő Besenyszög jó közlekedéssel felújított úttal, M4-es felhajtó 8km-re, új építésű bölcsődével, gyönyörűen felújított óvodával, művelődési házzal, könyvtárral, alapfokú művészeti iskolával, kiépített játszótérrel, számos üzlettel, illetve sportolási- és kulturális programokkal várja az ott letelepülni vágyókat. ELADÓ TELEK BESENYSZÖGÖN! Amennyiben a fenti 155803557-as azonosító számú eladó telek, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Tibor CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Tibor CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY