Eladó telek Aba 7856 nm
Eladó telek Aba 7856 nm
Eladó telek Aba 7856 nm
Hirdetéskód: 7327873
Feltöltve: 1 éve

Aba eladó építési telek 7856 m² telekterületű: 18,95 millió Ft

18,95 millió Ft
2 412 Ft/m²
7856 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 798 Ft
Második évtől
75 625 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Abán, a Kossuth Lajos utcában, Székesfehérvártól kb. 20 km távolságra, lakóövezeti, nagy telek eladó. A BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK 7856 m2-es, tehermentes, 22 m széles utcafronttal. Elhelyezkedésének köszönhetően, több irányból jól megközelíthető helyen, a főutcától pár méterre, de csendes, nyugodt utcában helyezkedik el. Kormányablak, buszmegálló, boltok, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, iskolák néhány perc sétával elérhetők. Aba település mellett található a növény- és madárvilágban gazdag Sárvíz-völgye Tájvédelmi körzet és a Soponyai Ökoturisztikai Központ is. Aba város szerepel a falusi CSOK listában. A telek CSALÁDI HÁZ építésére, de befektetésnek, TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉRE vagy vállalkozásnak is kiválóan alkalmas. Beépíthetősége 30%, a legnagyobb megengedett építménymagasság 5m. Közmű (víz, villany, gáz és csatorna) az utcában, a telekhatárnál elérhető. Fúrt kút a telken belül. (A telek hossza a bevetett terület végéig tart. A fotókon látható.) Bővebb információért keressenek bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bor Csilla
+36 20 461 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bor Csilla
+36 20 461 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY