Eladó telek Tatabánya 5014 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7077304
Frissítve: 1 éve

Tatabánya eladó egyéb telek 5014 m² telekterületű: 35 millió Ft

35 millió Ft
6 980 Ft/m²
5014 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 058 Ft
Második évtől
139 677 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Komárom-Esztergom megyében Tatabányán található a földterület. A régi 1 es út közvetlen a telek mellett halad el. Nagyon jó helyen fekszik ugyanis innen gyalog de akár gépjárművel percek alatt a város központban lehetünk. A terület a két tatabányai autópálya lehajtó között található. A telek besorolása GKSZ.21 ami a következő lehetőségeket foglalja magában. 28.§ (1) A kereskedelmi-szolgáltató terület építési övezet, mely elsősorban a környezetre jelentős hatást nem gyakorló, kereskedelmi szolgáltató és szolgáltatóipari tevékenységi célú épületek elhelyezésére szolgál. (2) Kereskedelmi szolgáltató területen a kereskedelmi szolgáltató rendeltetésen kívül elhelyezhető: a) ipari szolgáltató, b) raktározási, logisztikai, településgazdálkodási, iroda, c) szállás jellegű, d) kereskedelem, szolgáltatás, e) parkolóház, üzemanyagtöltő, f) közösségi szórakoztató rendeltetésű is lehet. (3) Terepszint alatti építményt legfeljebb a telekterület 20%-ának megfelelő mértékben lehet elhelyezni, amennyiben a zöldfelületi követelmények is teljesülnek. A telek mérete 5014m2.Az áram a telekre bevezetve. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem hívja a megadott telefonszámot. Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok. A jelenlegi tulaj egy garázssor megépítését tervezte ide de bármilyen a fentiekbe beleillő vállalkozás számára alkalmas a terület.

Tulajdonságok

Típus:
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dreams Home Dreams Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 379 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dreams Home Dreams Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 379 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY