Eladó telek London 2500 nm
Eladó telek London 2500 nm
Eladó telek London 2500 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 6641754
Referenciaszám: 132677
Feltöltve: 9 napja

London eladó egyéb telek 2500 m² telekterületű: 24,9 millió Ft

24,9 millió Ft
9 960 Ft/m²
2500 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 73 318 Ft
Második évtől
99 370 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Angliában fejlesztés alatt álló telek. Miskolci ingatlaniroda eladásra kínálja a 132677-es számú angliai telkét Lingfieldben. Az eladó angliai telek jellemzői:  - a fejlesztés alatt álló telek Londontól 30km-re található Lingfieldben  - a terület egy neves lóversenypálya mellett található, így a hasznosítása széles körű lehet  - jelenleg egy helyrajzi számon van 10db terület, de igény szerint akár külön-külön is megvásárolható, tekintettel arra, hogy építési telkekké fogják nyilvánítani az egész területet. Egy földterületi terv részeként minimum 40%-al fog emelkedni az ára  - a közművesítés jelenleg a kialakítás stádiumában van  - romantikus környezet, patakkal, erdő szélén. Gyakran megfordulnak ott rókák, szarvasok, borzok  - a Getvick-i repülőtér közel található, így hamar ott lehet bárki bárhonnan  - a közelben állatkert, gyógyfürdő, lóversenypályák, kastélyok, történelmi emlékhelyek  - a fizetés megoldható Forintban vagy Fontban is igény szerint Amennyiben a 132677-es számú angliai telek, vagy bármely a kínálatunkban található telek felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor bizalommal! Horváthné Joó Tímea 20/4040-447 Irodánk további szolgáltatásai: - díjmentes, bankfüggetlen és teljeskörű hitelügyintézés, lakástakarék-pénztár, CSOK ügyintézés, biztosítás - díjmentes jogi tanácsadás, kedvezményes ügyvédi díj - energetikai tanúsítás Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk! Openhouse - Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Tímea Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Joó Tímea Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY