Eladó telek Alsószuha 2811 nm
Eladó telek Alsószuha 2811 nm
Eladó telek Alsószuha 2811 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7319869
Referenciaszám: 0000161
Feltöltve: ma

Alsószuha eladó egyéb telek 2811 m² telekterületű: 3 millió Ft

3 millió Ft
1 067 Ft/m²
2811 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 0000161 Aggtelek közelében Alsószuhán, csendes és átmenő forgalomtól mentes utcában, jó lakókörnyezetben eladó, egy 2811m2, telken elhelyezkedő, 80 m2 területű házalap. -A telek, déli fekvésű, első része k. 5-10 % lejtésű , a hátsó kert része kb. 15-20 % lejtésű . -Közművesítve nincs, minden közmű az utcában megtalálható.(víz, , gáz, áram). -A beton alapzat jó állapotú. - A portán található még egy 40 m2-es , felújítandó, szilikát blokkból épült melléképület. - Az ásott kút korábban ivóvíz minőségű vizet biztosított. - A hátsó kertben termő gyümölcsfák találhatóak. A település erdővel körülvett, tiszta levegőjű, forrásvizekben gazdag, kiaknázatlan termálvízzel. Szomszédságban az Aggteleki Nemzeti Park, kiváló túrázási, barlangjárási lehetőséggel, elérhető közelségben a szlovákiai sípályák, közelben horgásztavak biztosítják a kikapcsolódást. Hívjon, ha felkeltettem érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni! Vásárlóinkat ingyenes bank független hitel, CSOK ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi háttérrel segítjük.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Kapcsolatfelvételi adatok

+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Sztariné Erika
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Válassz az előre megírt üzenetek közül:
Ezt az oldalt reCAPTCHA védi, amelyre a Google Adatvédelmi irányelvei és az Általános Szerződési Feltételei érvényesek.