Térkép betöltése...

ELADÓ, horgásztó a Szlovák határ közelében!

Trizs      Térkép
Családi ház
150 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    44000 m²
  • Szobák száma
    2 szoba

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/6840797
Hirdetéskód
6840797
Irodai kód
96501
Elhelyezkedés
Trizs
Ár
150 000 000 Ft
Ár / m²
3 409 Ft
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Állapot
Átlagos
Alapterület
44000 m²
Szobák száma
2
Szintek száma
1
Építés éve
1950
Szajkó Viktor

+36-30-mutasd

+36-30-7960623

Üzenet küldése

Leírás

ELADÓ, 0,8 hektár területű horgásztó, Aggtelek felé az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában!

Erdős, dombokkal határolt völgyben, állandó vízfolyású patakok mentén létesült a tó. A patakok hegyvidékről, természetvédelmi területeken keresztül érkeznek, ezért nagyon friss, tiszta vízzel látják el a tavat. A tóban a halak leívnak, erőteljes a saját szaporulat. Halállománya jelentős, pontyból, amurból, harcsából a jellemző méretek 2,5- 20kg, de ezt meghaladó méretek is előfordulnak.
A horgásztó mára egy jól felfutatott, horgászok körében nagyon kedvelt létesítmény lett, állandó visszatérő vendégekkel rendelkezik. Szlovák határ közelsége miatt, sok külföldi vendég is van. A tó érvényes vízjogi engedéllyel rendelkezik. A körülötte elhelyezkedő parti területek mérete 4,4 ha. Ezek rét besorolásúak. Itt lehetőség van, akár apartmanok létrehozására is. A tó körben térvilágítással rendelkezik, büfé is üzemel a területén.

ELADÁSRA kínálunk egy családi házat is, mely 4100 m2-es telken épült, kétszintes, 140 m2 alapterületű, és a vételár része. A családi ház alsó szintje 60 m2-es szuterén, melyben egy szoba, egy konyhasarok és egy zuhanyozó található. A felső szinten egy nappali, 2 háló, valamint konyha, spájz, fürdőszoba és előszoba kapott helyet. A házhoz egy 30 m2-es garázs, egy 50 m2-es tároló, valamint egy 150 m2-es magtár és tűzifatároló tartozik. Az udvaron fúrt kút is található.

Műszaki leírás:

A tóba érkező víz kormányozható, vagy a zsilipeken keresztül töltik a tavat, vagy elfolynak mellette.
A ház gáz központi fűtésű, de egy épített cserépkályha is található a nappaliba.

Közlekedés:

Miskolcról a 26-os úton haladva, Aggtelek felé az Aggteleki Nemzeti Park szomszédságában található.
A környező, nagyobb városok Rozsnyó, Rimaszombat, Miskolc 30-50 km távolságra elérhetők.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a koronavírus mindannyiunk életében nagy változásokat hozott, de az élet nem áll meg. Az álmainkat és terveinket nem szabad elengedni, csak a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva kell tovább haladnunk. A jelenlegi helyzetben a legfontosabb, hogy betartsuk a szakemberek ajánlásait, lassítva ezzel a vírus terjedését, és megóvjuk Ügyfeleink és Kollégáink egészségét! Vigyázzunk Egymásra!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our

Privacy Policy.
immo1 / adatvedelem