Térkép betöltése...

Eladó családi ház, Szentkirály, Szentkirály külterület

Szentkirály, Szentkirály külterület      Térkép
Családi ház
Eladó
  • Alapterület
    353 m²
  • Telekterület
    5016 m²
  • Szobák száma
    5 + 1 fél

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/6161274
Hirdetéskód
6161274
Irodai kód
M110808
Elhelyezkedés
Szentkirály, Szentkirály külterület
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
353 m²
Telekterület
5016 m²
Szobák száma
5 + 1 fél
Építés éve
1990

Leírás

Bács-Kiskun megyében ELADÓ egy rendkívül rendezett jó elosztású tanya komplexum mely kiváló lehet akár turisztikai hasznosításra. Az ingatlan Kecskeméttől 17 km-re helyezkedik el, nagyon jó útviszonyokkal jó megközelítési lehetőséggel. Az alap-épület 1990-ben épült tégla falszerkezettel, vb. gerenda födémmel, cserépfedéssel, mely a mai napig folyamatosan karbantartott, felújított, bővített, kiváló állapotú. Télen a ház melegéről a központi fűtésre kapcsolt, automatikus, fa és tartályos PB. gázos központi fűtési rendszer gondoskodik, az alternatív fűtési lehetőség hangulatos kandalló mellett 2 db cserépkályhával; a vízellátás saját fúrt kutakról van megoldva.
Telefon, internet, műholdas TV, kamerás térfigyelő, külső és belső riasztó rendszer is van. A kiváló állapotú pincék, és a melléképületek mellett két nagyméretű garázs épült a gépkocsik tárolására, mely automata bejárókkal és automata kapuval van ellátva.
A tanya területe 28 éve gondosan kialakított, szemet gyönyörködtető, ápolt, fás, bokros, virágos parkos környezetével, a 0.5 ha-os kis horgásztóval, ideális lakó és pihenő hely, igazi idillikus, elvarázsolt szigete a természetnek. Ajánlom megvásárlásra még a közelben lévő erdőt ( M[------] ) és a közelben lévő turizmus céljára is szintén alkalmas horgásztó komplexumot ( M[------] ). A három terület együttes megvásárlásával nagyon jó vállalkozást, megélhetést tud biztosítani egy család számára.

Tulajdonságok

kocsibeálló
terasz
telefon