Térkép betöltése...

Eladó családi ház, Szava, Szava

Szava, Szava      Térkép
Családi ház
9 000 000 Ft Eladó
  • Alapterület
    90 m²
  • Telekterület
    1991 m²
  • Szobák száma
    3 szoba

Eladó családi ház

Honlap
www.startlak.hu/6061265
Hirdetéskód
6061265
Irodai kód
H304265
Elhelyezkedés
Szava, Szava
Ár
9 000 000 Ft
Kategória
Ház
Típus
Családi ház
Értékesítés típusa
Eladó / Kínál
Alapterület
90 m²
Telekterület
1991 m²
Szobák száma
3
Fűtés
Gáz (konvektor)
Építés éve
1960
Trautmann Gizella

+36 70-mutasd

+36 70 716 9116

Üzenet küldése

Leírás

Baranya megye déli térségében, egy csendes településen új tulajdonost keres egy falusi porta. Az utca fronton előkert, belső udvar a lakóház mellett. Az udvar hátsó részen gazdasági épületek találhatók, ami lezárja az udvart és ott indul a telek folytatásaként a kert. A lakóház mögötti udvarrészben található gazdasági épületek - a tulajdonos igények szerint széleskörűen - lehetővé teszik az állattartást. A lakóház mögött található a téglából épült, egy gépkocsit befogadó garázs, az utcafronti udvarban egy nyitott gépkocsi beálló hely biztosítható.
A K-NY tájolású lakóházban egy hosszú folyosóról nyílnak az épület helyiségei. A lakóház tagolása az utcafronti részről indulva: hálószoba, nappali, fürdőszoba+ WC, a ház középső részén helyezkedik el a konyha és a abból nyíló kamra, mellette található az étkező és egy félszoba.
A teljes ingatlant vonzóvá teszi az egészséges környezet mellett, a Harkány fürdővároshoz közeli fekvés, ami egyben a Siklós-Villány turisztikai és borvidék könnyű elérhetőségét is jelenti. Gépkocsival Pécs félórán belül elérhető.
Az eladási ajánlat részét képezi hogy, egy Görcsönyben levő házra, illetve külön egyeztetett feltételek szerint, egy Pécsi lakásra történő CSERE lehetőség is érdekel!

Tulajdonságok

gáz
villany
víz