Eladó ház Sopron 1001 nm
Eladó ház Sopron 1001 nm
Eladó ház Sopron 1001 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6315240
Referenciaszám: HZ465183
Feltöltve: 8 napja

Sopron eladó családi ház 3 szobás: 250 millió Ft

250 millió Ft
249 750 Ft/m²
1001 m²
Alapterület
466 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 725 564 Ft
Második évtől
990 181 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sopron történelmi Belvárosában, a Szent György utcában eladó egy 466 m2-es területen fekvő, 1001 m2-es, három szintes, patinás műemlék épület. A XIV. században épült, de a XVII. században átépítették két emeletesre. Korábban oktatási intézményként is működött. A fellelhető iratokban 'Kmetty-ház'-ként szerepel. Az utcai homlokzaton található övpárkány, a pszeudo pillérek, valamint a belső homlokzatokon megjelenő toszkán oszlopokon nyugvó kosáríves árkádsor, mind a többféle építészeti kor stílusjegyeit sugallják, így a lakóház reneszánsz, néhol gótikus, néhol barokk jegyeket is visel. Az eredeti stukkóval díszített tornác, a lépcsőház spirális alakú, kovácsoltvas vasrácsa egyedi hangulatot kölcsönöz az épületnek. Az épület eredeti reneszánsz stílusára a homlokzaton futó ablak frízek, valamint a boltozatok, keresztboltozatok változatos fajtái is utalnak. Az épület műemlék jellegét a külső homlokzat megjelenésével, valamint az egyes helyiségek mennyezeti és fali díszítésének megőrzésével kell biztosítani. Az épület pinceszint, földszint és két emelet szinteket tartalmaz, U alakú, körfolyosós rendszerű. Ennek megfelelően kialakíthatók: lakások, irodák, rendelők, fizetővendéglátás stb. A besorolása lakóépület. Erősen leromlott állapotban van, tehát teljes felújítást kíván. Azonban az elhelyezkedését, illetve a kialakítását tekintve egy igazán szép épület lehet belőle, aminek csak a fantázia szab határt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1750
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schöll Nándor Duna House - Sopron, Várkerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schöll Nándor Duna House - Sopron, Várkerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY