Eladó ház Perkáta 132 nm
Eladó ház Perkáta 132 nm
Eladó ház Perkáta 132 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7206977
Referenciaszám: HZ035791
Feltöltve: 9 napja

Perkáta eladó családi ház 5 szobás: 69,99 millió Ft

69,99 millió Ft
530 227 Ft/m²
132 m²
Alapterület
7413 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 129 Ft
Második évtől
277 211 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Perkátán 2 ház és egy gazdálkodásra alkalmas telek egyben eladó, ÖSSZESEN 7413 nm-es a terület. Az egyik ház 1990-ben épült, tégla falazatú, bruttó 100 nm, nettó 82,5 nm. A ház nyílászáróinak cseréje elkezdődött. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan 3 szoba, konyha, folyosó, közlekedő, előszoba, fürdőszoba, wc, kamra helyiségekből áll. A wc és a fürdőszoba külön helyiségben helyezkedik el. 2 szoba járólap burkolattal ellátott, 1 szoba pedig szőnyegpadlós. A többi helyiség minőségi járólap burkolatot kapott. A tető cserépfedéses, jó állapotú. A ház melegéről cirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással, alternatív fűtés lehetőségére vegyestüzelésű kazán is kialakításra került. A tetőszerkezet betonfödémes, tetőtéri beépítésre alkalmas. Az ingatlan teljes mértékben összközműves. A ház villanyvezetékei nem szorulnak cserére, 2 fázisú éjszakai és nappali órával ellátott. A másik ház 1950-ben épült, vegyes falazatú. Állapotát tekintve felújítandó. 2 szoba, konyha, kamra kialakításból áll. Ezt a házat jelenleg raktárnak használják, de lakhatásra is alkalmas. A szobák burkolata parketta borítást kapott, a többi helyiség járólap burkolatú. A tető cserépfedéses, nem szorul azonnali cserére. Bővebb információért keressenek bizalommal.Cégünk teljes hitelügyintézésben áll rendelkezésükre díjmentesen.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY